Constantin Brăgaru a pierdut la Curtea de Apel Craiova/ El nu mai este primarul Orşovei

Constantin Brăgaru a pierdut la Curtea de Apel Craiova/ El nu mai este primarul Orşovei

Constantin Brăgaru a pierdut funcţia de primar

Curtea de Apel Craiova a acceptat recursul formulat de Instituţia Prefectului Mehedinţi la decizia Tribunalului Mehedinţi. Pe 11 ianurie, a.c., instanţa a respins, ordinul de suspendare al primarului orşovean Constantin Brăgaru, emis de subprefectul Ioan Suru

Ştiri pe aceeaşi temă

 După ce Tribunalul Mehedinţi i-a dat câştig de cauză, la ultima instantă edilul orşovean a pierdut.  Curtea de Apel Craiova a emis o sentinţă irevocabilă prin care se respinge cererea de suspendare formulată de Constantin Brăgaru şi a admis cererile de intervenţie accesorie formulate de Primăria Orşova, Consiliul Local Orşova şi Trăilescu Ovidiu.

Atfel, Constantin Brăgaru, edilul Orşovei, trebuie să elibereze mâine fotoliul de primar. „Atribuţiile primarului vor fi preluate până la alegeri de viceprimar”, a declarat Florin Albei, şeful Cancelariei Prefectului.

 La începutul acestui an, subprefectul judeţului a emis un ordin de încetare a mandatului de primar al Orşovei, pentru Constantin Brăgaru, în cazul căruia ANI a constatat, în iulie 2011, că s-a aflat în incompatibilitate, deoarece în perioada 25 iunie 2008 - 19 ianuarie 2009, ar fi deţinut simultan calitatea de primar la municipiului Orşova şi funcţia de administrator la unei societăţi comerciale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: