Ajutoare de la poliţiştii de frontieră

Ajutoare de la poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră au împărţit astăzi ajutoare FOTO STPF Mehedinţi

Cu prilejul Sărbătorilor de Crăciun, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au oferit astăzi haine, alimente, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate în valoare de peste 3000 lei unor persoane aflate în dificultate, bătrâni sau persoane nevoiaşe.

Ştiri pe aceeaşi temă

A devenit deja o tradiţie ca în perioada sărbătorilor, poliţiştii de frontieră mehedinţeni, care-şi desfăşoară activitatea în zona de frontieră a judeţului Mehedinţi, să fie alături de cei aflaţi în dificultate, instituţionalizaţi sau la o vârstă înaintată, nu numai cu gândul ci şi cu faptele.

„Astfel, în ajunul Sărbătorii Crăciunului, reprezentanţi ai poliţiştilor de frontieră vor fi prezenţi în mai multe locuri din zona de frontieră în care semenii noştri aflaţi în dificultate sau fără nici un sprijin, vor primi din partea acestora mai multe cantităţi de alimente, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate”, a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În acest an ajutorul, oferit de oamenii legii prin contribuţie benevolă, în valoare de peste 3000 de lei, se va îndrepta spre 30 de familii aflate în dificultate sau cu venituri modeste, din localităţile Vrata, Burila Mare, Ţigănaşi, Balta Verde, Şimian, Turnu Severin, Orşova, Eşelniţa şi Şviniţa.

Un gest de suflet a fost făcut de poliţiştii de frontieră severineni, care impresionaţi de scrisorile trimise conducerii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, au hotârât să organizeze o colectă de strângere de haine şi produse alimentare de strictă necesitate. Este vorba de două familii cu probleme materiale din cartierele Gura Văii şi Schela Cladovei şi care au în întreţinere copii. Astăzi, prin gestul lor poliţiştii de frontieră mehedinţeni au reuşit să aducă celor două familii puţină bunăstare şi bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Prin aceste acţiuni poliţiştii de frontieră mehedinţeni doresc să aducă o scânteie de lumină în viaţa acestora, să contribuie la asigurarea unui minim necesar acelor care nu au parte de bucurii sau care sunt lipsiţi, în aceste zile, de dragostea şi căldura unei familii sau a celor dragi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările