Un bărbat este dat dispărut după ce s-a răsturnat cu barca în Delta Dunării. Alte două persoane au reuşit să se salveze

Un bărbat este dat dispărut după ce s-a răsturnat cu barca în Delta Dunării. Alte două persoane au reuşit să se salveze

FOTO Arhivă

O persoană este dispărută după ce barca în care se afla s-a răsturnat în Delta Dunării, alte două persoane care erau în ambarcaţiune reuşind să ajungă la mal. La această oră, pompierii îl caută pe bărbatul dispărut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seara pentru recuperarea unei persoane căzute din barcă. Astfel, în Delta Dunării, între localităţile Băltenii de Jos şi Mahmudia s-a răsturnat o barcă în care se aflau trei persoane.. 

Bărbatul dispărut, în vârstă de 63 de ani, se afla într-o ambarcaţiune alături de alte două persoane, ambele de 35 de ani, atunci când, între localităţile Mahmudia şi Băltenii de Jos, aceasta s-a răsturnat.

În urma evenimentului, cei doi bărbaţi cu vârste de 35 de ani au reuşit să se salveze şi au sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat nava SAR cu trei subofiţeri, care au început căutările. Deocamdată nu se ştie motivul pentru care barca respectivă s-a răsturnat.

Alte două incidente similare s-au înregistrat în ultimele săptămâni în judeţul Tulcea. Astfel, pe data de 26 aprilie, a avut loc un accident naval la mila 8, în apropierea localităţii Crişan, o barcă în care se aflau trei persoane răsturnându-se, două reuşind să se salveze, iar una a fost dată dispărută, nefiind găsită până în prezent.

De asemenea, pe data de 5 mai, o ambarcaţiune în care se aflau 15 persoane, printre care şi trei copii, s-a răsturnat în apropierea milei 13, nicio persoană neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările