GALERIE FOTO Canalizare şi asfalt în zona industrială din Tulcea. Vezi aici cum se circulă acum pe străzile din cartierul de est!

GALERIE FOTO Canalizare şi asfalt în zona industrială din Tulcea. Vezi aici cum se circulă acum pe străzile din cartierul de est!

Reabilitarea zonei Est, la final

Reabilitarea şi modernizarea zonei industriale Est este aproape de final. Inaugurarea oficială va avea loc pe data de 13 octombrie, în prezenţa secretarului de stat Răzvan Murgeanu, spune primarul municipiului, Constantin Hogea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Veste bună pentru cei care locuiesc în zona Orizontului – Prislav. Proiectul pentru reabilitatea şi modernizarea zonei de est a oraşului este gata. Este vorba despre un proiect care însumează circa 30 de milioane de lei, finanţat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Practic, prin acest proiect s-a avut în vedere reabilitarea a 5 kilometri de drum, reabilitarea conductelor de apă (transport şi distribuţie) în lungime de 14.560 ml, realizarea reţelei de canalizare menajeră în lungime de 7906 ml, realizarea a 12 staţii de pompare ape menajere, realizarea reţelei de canalizare pluvială în lungime de 2580 ml, reabilitarea reţelei electrice de iluminat public în lungime de 5 kilometri. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările