De unde vei putea cumpăra mărţişoare în această primăvară

De unde vei putea cumpăra mărţişoare în această primăvară

Târg de mărţişoare în parcul de pe strada Păcii

Viceprimarul municipiului Tulcea, Andrian Ampleev, spune că deja s-au primit câteva cereri pentru comerţ de sezon (mărţişoare şi flori ce urmează să fie comercializate în prima săptămână a primăverii). Vânzătorii ambulanţi vor putea începe comercializarea mărţişoarelor de pe data de 28 februarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tulcenii vor putea achiziţiona mărţişoarele din parcul de vis-a-vis de Instituţia Prefectului (acolo unde va fi organizat un târg de mărţişoare), dar şi în parcul de la Piaţa Nouă, lângă biserica cu ceas. „De asemeea vom mai da avize şi pentru câteva puncte fixe la Pelican, în E3. Dar cele mai multe vor fi în parcul din dreptul Prefecturii“, a mai adăugat Ampleev.
Vicele a mai precizat că avizele eliberate de primărie pentru comerţ stradal nu sunt condiţionate de o casă de marcat. „Teoretic şi cei din piaţă ar trebui să aibă casă de marcat, dar nu au. Aceasta este datoria celor de la Finanţe, noi nu condiţionăm eliberarea avizelor pentru acest tip de comerţ de deţinerea unui case de marcat“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările