VIDEO „Omul-Păianjen“ încheie anul la înălţime. Demonstraţie cu monociclul pe un pod din Reşiţa

VIDEO „Omul-Păianjen“ încheie anul la înălţime. Demonstraţie cu monociclul pe un pod din Reşiţa

Flaviu Cernescu cu monociclul pe podul din Reşiţa

Timişoreanul Flaviu Cernescu a fost unul dintre personajele importante ale anului 2014. Amatorul de sporturi extreme a uluit în acest an prin curaj şi nebunie .

Ştiri pe aceeaşi temă

Flaviu Cernescu, programatorul timişorean amator de sporturi extreme a fost la înălţime în 2014. 

Pur şi simplu a uluit prin curajul. Şi-a ţinut prietenii fără respiraţie făcând slack line şi acrobaţii la mare înălţime, urcând fără nicio asigurare pe cele mai înalte construcţii din ţară sau mergând pe monociclu acolo unde este greu să îţi ţii echilibrul şi în pioare. 
 
Ultimul clip pe acest an, postat pe Youtube de Flaviu Cernescu, a apărut cu câteva zile înainte de intrarea în 2015. Este un video în care Flaviu Cernescu se plimbă cu monociclul pe un pod din Reşiţa. 

“Nu este greu să înveţi să mergi pe monociclu. Principiul fizic este să existe mereu o mişcare de înainte şi înapoi. Începi să te mişti cât mai repede, totul tine de exerciţiu. Apoi descoperi mişcări noi. Prima dată vei avea un control bun pe drum. Apoi ajungi să vrei să jonglezi. Când mă duc la antrenament sunt ca un novice, tot timpul învăţ câte ceva nou. Omul creativ mereu diversifică lucrurile”, a spus Flaviu Cernescu, pentru Adevărul

 
2014 a fost anul în care Flaviu Cernescu a devenit „Balaurul din Transilvania” într-un documentar.

„Vreau să mă joc cu riscul, dacă aş putea spune, şi să ies învingător în sensul ăsta. Nu să-l sfidez, dar mă rezum la ceea ce m-a învăţat şcoala, societatea”, a spus Flaviu Cernescu.

Cernescu a filmat în 15 locaţii din Transilvania şi Banat pentru un documentar care promovează aceste zone prin pasiunea şi curajul timişoreanului.


S-a filmat la Reşiţa, Timişoara, cascada Bigăr, calea ferată Anina-Oraviţa (Semeringul bănăţean), Băile Herculane, Arsenal Park de la Orăştie, cetatea din Alba Iulia, Mocăniţa din Vişeul de Sus (Maramureş), Cascada Cailor, Salina din Turda, Transfăgărăşan şi Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Documentarul va fi gata în primăvara anului 2015.

Citeşte şi:

VIDEO Noua ispravă a “Omului-Păianjen”, nerecomandată celor slabi de inimă. A urcat fără asigurare pe un coş de fum înalt de 280 de metri

VIDEO Timişoreanul Flaviu Cernescu uluieşte din nou. A traversat „Poarta geniştilor” de pe Transfăgărăşan
 

FOTO Isprava timişoreanul Flaviu Cernescu din Polonia îţi taie respiraţia

FOTO VIDEO Programatorul timişorean care a uimit Marea Britanie cu pasiunea sa extremă

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările