VIDEO Bărbat bătut cu sălbăticie la un bâlci din Banat. Nimeni nu a avut curajul să oprească ploaia de pumni a beţivului

VIDEO Bărbat bătut cu sălbăticie la un bâlci din Banat. Nimeni nu a avut curajul să oprească ploaia de pumni a beţivului

Oamenii care erau în preajma victimei au luat distanţă în momentul bătăii FOTO Facebook

Scene de violenţă extremă, în care un bărbat este lovit cu pumnii în cap, căzând la pământ au fost transmise live pe Facebook. Imaginile au fost realizate cu ocazia unui bâlci organizat într-un oraş din Banat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Utilizatorul contului de Facebook Giff Eropeanu a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook un filmuleţ cu scene şocante, în care un bărbat, care pare sub influenţa băuturilor alcoolice, este bătut cu sălbăticie de un alt bărbat, aflat tot în stare de ebrietate. Totul se petrece la ruga din Jimbolia.

Din imaginile care au fost transmise live pe Facebook se poate vedea un bărbat care stă la o masă. Un alt bărbat, băut bine şi dezbrăcat de la brâu în sus, se năpusteşte asupra victimei şi o loveşte cu pumnii în cap.

Toţi cei care erau în jurul bărbatului agresat se retrag, fără ca nimeni să intervină. Agresorul continuă să lovească până când bărbatul lovit cade lat la pământ. Într-un târziu, oamenii din jur încearcă să îl potolească pe agresor. În urma apelului făcut la microfon, jandarmii au intervenit şi l-au luat pe bărbatul violent.

Potrivit pressalert.ro, Jandarmeria a aplicat o amendă de 400 de lei pentru provocare de scandal. 

citeste totul despre: