Vaccinare direct din maşină, în parcarea de la mall. Se administrează Pfizer doar cu buletinul

Vaccinare direct din maşină, în parcarea de la mall. Se administrează Pfizer doar cu buletinul

Timişorenii primesc vacinul în timp ce stau în maşină Foto arhivă: Inquam Photos - Cristi Vescan

Vineri, 7 mai 2021, la 10.00, devine operaţional primul centru de vaccinare din maşină (drive-thru) din Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul centru de vaccinare drive-thru din Timişoara va funcţiona, de vineri până în 7 iulie, în parcarea mall-ului Shopping City. Zilnic, între orele 8.00-20.00. Imunizarea se va face fără programare, cu serul produs de compania Pfizer.
 
La inaugurarea de mâine va participa şi ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.
 
“Vrem să asigurăm accesul cât mai multor persoane la vaccinare şi una dintre căi este şi vaccinarea de tip drive-thru. Datoria noastră este să facem astfel încât vaccinul să ajungă la toţi timişorenii care vor să se vaccineze şi niciun timişorean să nu fie lăsat fără oportunitatea de a se vaccina. Continuăm să căutăm soluţii şi să creăm facilităţi pentru accesibilizarea vaccinării şi în acelaşi timp încercăm să convingem cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Vieţile noastre personale şi sociale, comunitatea, economia depind de succesul procesului de vaccinare”, a transmis primarul Dominic Fritz.
 
Doritorii sunt rugaţi să meargă cu maşini mici, cu maxim cinci locuri. În zona de triaj este nevoie să prezinte un document de identitate. E preferabil să se prezinte cu chestionarul de triaj completat, care se poate descărca de pe site-ul platformei naţionale de vaccinare, la adresa: https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj.../ . Dacă nu, acesta poate fi completat şi la faţa locului.
 
Pe tot parcursul triajului şi al procesului de vaccinare oamenii vor rămâne în maşină. 
După vaccinare, vor ocupa un loc în parcare în zona post-vaccinare. Adeverinţele de vaccinare vor fi înmânate direct la maşină.

Vă mai recomandăm:

Maraton de vaccinare la spitalul militar de campanie de pe stadionul CFR. 24 de ore din 24, şapte zile, doar cu buletinul

Maratonul vaccinării de la Timişoara. Peste 4.000 de oameni vaccinaţi cu Pfizer, până duminică dimineaţa

Campania de vaccinare fără precedent în România: „A fost plin de momente emoţionante” VIDEO

Maratonul vaccinării la Timişoara. Trei zile, non-stop, 13.000 de doze de Pfizer: Vom putea vaccina aproximativ 200 de persoane pe oră

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările