Tânără din Republica Moldova, aflată la studii în România, agresată sexual şi tâhărită. Agresorul a fost prins cu ajutorul unui telefon furat

Tânără din Republica Moldova, aflată la studii în România, agresată sexual şi tâhărită. Agresorul a fost prins cu ajutorul unui telefon furat

Poliţiştii lugojeani au reuşit să-l prindă pe agresor după numai câteva ore FOTO DANIEL GROZA

O studentă de la Universitatea Drăgan din Lugoj a fost agresată sexual si tâlhărită de un individ care este angajat al societăţii de salubritate Salprest.

Studenta se îndrepta spre clădirea în care este cazată şi când mai avea aproape 500 de metri a fost prinsă şi imobilizată de agresor, care a profitat şi de faptul că zona nu era foarte bine iluminată.  

După ce a scăpat din mâinile acestuia, fata s-a prezentat la Poliţia Municipiului Lugoj şi a depus o plângere. Poliţiştii l-au prins pe individ după numai câteva ore, reuşind să localizeze pe GPS telefonul furat de la tânără.

“Se efectuează cercetări faţă de un bărbat de 44 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi viol. În fapt, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, cel în cauză ar fi deposedat o tânără de telefonul mobil şi 70 de lei şi totodată ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra acesteia. Cel în cauză a fost reţinut, iar în momentul de faţă este arestat preventiv pentru 30 de zile”, ne-a declarat Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Tânăra este din Nisporeni(Republica Moldova) şi a ajuns în România, în urmă cu doi ani, alături de încă trei colegi, într-un program de burse susţinut de Fundaţia Europeană Drăgan şi Primăria Lugoj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările