Panoramă spectaculoasă din cea mai înaltă clădire din Timişoara. Cât costă luxul să vezi din locuinţă tot oraşul FOTO

Panoramă spectaculoasă din cea mai înaltă clădire din Timişoara. Cât costă luxul să vezi din locuinţă tot oraşul FOTO

Panorama Timişoarei din locuinţa aflată la etajul 20  FOTO Ş.Both

Clădirea ISHO Riverside A este prima cladire rezidenţială de 20 de etaje din Timişoara. Locuinţele de la ultimul etaj oferi o panoramă spectaculoasă cu oraşul.

Turnurile Riverside A şi B de la ISHO, cu ale lor 20 de etaje (plus parter), sunt cele mai înaltă clădiri rezidenţiale din Timişoara. Cele două clădiri sunt deja ridicate şi urmează să fie predate primilor proprietari în scurt timp.  

GALERIE FOTO 
 
„Suntem în curs de finalizare cu cele două clădiri de 20 de etaje, una pe malul Begăi, cealaltă pe bulevardul Take Ionescu. Am demarat procedurile de recepţionare şi în următoarele luni urmează să predăm apartamentele pentru cumpărători. Sunt cele mai înalte clădiri din Timişoara şi vin cu o atractivitate specifică”, a declarat Ovidiu Şandor, dezvoltatorul proiectului ISHO. 

„ISHO a devenit a devenit un loc pentru influenceri şi bloggeri, pentru că arhitectura începe să prindă contur şi toată zona devine un cadru foarte intersant pentru fotografie. Sigur, cele mai spectaculoase lucruri sunt la etajul 20, de unde se vede oraşul în diversele momente ale zilei arată spectaculos. Arată acum îmbrăcat în alb, dar e spectaculos şi toamna sau primăvara. A fost spectaculos şi în noaptea de revelion, unde vezi toate artificiile din oraş”, a mai adăugat dezvoltatorul proiectului.Patru pethouse-uri supreme
 
Riverside A – cu o înălţime de 65 de metri, are 120 de apartamente: studiouri, apartamente cu o cameră, două, trei sau patru camere, dar şi patru penthouse-uri cu finisaje supremem, aflate la etajul 20. 

 
La etajul 20 vor fi patru locuinţe, una de 122 metri pătraţi construiţi, alta de 137 metri pătraţi, iar două de 157 metri pătraţi construiţi şi 122 metri pătraţi utili. Locuitorii vor avea oraşul la picioare.Zonele vitrate ample oferă o vedere panoramică asupra întregului oraş. La acestea se adaugă terasa privată de peste 140 de metri pătraţi situată la etajul 21.


 
Apartamentele penthouse costă între 290.000 de euro, 310.000 de euro, 360.000 de euro şi 380.000 de euro, preţurile fiind fără TVA.  Toate apartamentele ISHO Supreme sunt tailor-made, proprietarii sunt aşteptaţi de arhitecţi cu o planşă albă pentru a contura locuinţa potrivită stilului de viaţă.

 
„Pentru mulţi a devenit mult mai important calitatea locuirii” 
 
Complexul ISHO este în plină dezvoltare, în ciuda piedicilor din pandemia de coronavirus. Una dintre clădiri rezidenţiale a fost deja predată noilor proprietari. 
 
„Cea mai dificilă parte a anului trecut a fost faptul că toată lumea a fost debusolată. Şi cred că această situaţie va rămâne şi în perioada următoare, pentru că nu ştim exact încotro se îndreaptă lucrurile. A trebuit să regândim anumite planuri, să temperăm anumite componente ale proiectului, să accelerăm altele. Vedem o piaţă activă în zona rezidenţială, acolo în 2020 am şi livrat prima clădire şi locuitorii se pot bucura de viaţa de aici. Am scos apoi o nouă clădire la vânzare, vedem o piaţă ce dovedeşte rezilienţă. Pentru mulţi a devenit mult mai important calitatea locuirii, vedem atractivitate pe piaţa rezidenţială şi continuăm să ne mişcăm cât de repede se poate”, a mai declarat Ovidiu Şandor.Vă mai recomandăm:

FOTO „Cea mai mare” clădire de birouri din România a intrat la apă. Va avea cu 12 etaje mai puţin. Schimbare neaşteptată de strategie în Iulius Town

FOTO Prima clădire rezidenţială la ISHO e finalizată. Toate apartamentele au fost vândute

FOTO S-a deschis parcarea zgârie-nori din Timişoara. Şoferii îşi pot lăsa maşina şi la etajul nouă al clădirii

FOTO Zgârie-norii din Timişoara. Cea mai înaltă clădire de locuit va avea 20 de etaje, cea mai înaltă clădire de birouri se întinde pe 27 de nivele

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările