Noi restricţii de circulaţie în zona centrală a Timişoarei

Noi restricţii de circulaţie în zona centrală a Timişoarei

Prin Piaţa Unirii se va putea circula în continuare. FOTO: Vali Silaghi

Proiectul de reabilitare al zonei centrale cuprinde tot mai multe străzi, iar peste câteva zile şoferii timişoreni trebuie să fie atenţi la noi restricţii. În plus, au început lucrările şi la Piaţa Unirii, fiind scos deja o parte din pavaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timişorenii încep să se obişnuiască, vrând - nevrând să circule fără maşini prin zona Cetate. Lucru bun, pentru că la finalizarea lucrărilor de reabilitare, zona va rămâne pietonală. Săptămâna viitoare, autorităţile locale vor prezenta un plan privind modul în care se va circula în zona centrală în perioada următoare. Pentru a profita de vremea bună, autorităţile au decis deschiderea în avans a mai multor şantiere din proiectul de reabilitare a zonei centrale. Deja se lucrează la Piaţ Libertăţii şi Piaţa Sfântu Gheorghe, dar şi la mai multe străzi din zonă, iar în perioada imediat următoare lucrările se vor extinde.
 
„Pe strada Vasile Alecsandri, de la colţul cu Gheorghe Lazăr spre Eugeniu de Savoya vor mai putea intra doar riveranii şi autovehiculele care intră pe şantier. Dinspre Piaţa Mărăşti până la Gheorghe Lazăr rămâne circulaţie în ambele sensuri. General Traian Doda, Grisellini şi Radu Negru, vor fi închise, pe Eugeniu de Savoya va rămâne deschisă doar intersecţia cu Augustin Pacha, în rest strada va fi închisă. Pacha va rămâne deschisă, se va putea trece prin Piaţa Unirii în continuare, pe Carol Telbisz vor fi restricţii de parcare, nu se va mai putea parca pe partea stângă pe sensul spre Pacha. Pe aceste străzi încep lucrările sau sunt fundături, cum este cazul porţiunii de pe Alecsandri unde vor avea acces doar riveranii şi maşinile pentru lucrări. Restricţiile se aplică de luni. Mai avem câteva probleme de rezolvat la începutul săptămânii viitoare, care ţin şi de accesul pietonal, de exemplu în Piaţa Libertăţii. Trebuie să se creeze un culoar, să fie acces măcar la instituţiile din zonă”, a explicat viceprimarul, Dan Diaconu, citat de tion.ro.
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: