Nicu Covaci tună şi fulgeră împotriva lui Sergiu Nicolaescu: „Nu am să-l iert în vecii vecilor pe acest hoţ”

Nicu Covaci tună şi fulgeră împotriva lui Sergiu Nicolaescu: „Nu am să-l iert în vecii vecilor pe acest hoţ”

Nicu Covaci rămâne extrem de supărat pe Sergiu Nicolaescu

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, care se află acasă în Spania, a avut o reacţie incredibilă la aflarea veştii că Sergiu Nicolaescu a murit.  Acesta l-a catalogat pe regizor hoţ şi susţine că nu se va lăsa până nu recuperează banii pe coloana sonoră a filmului "Nemuritorii"

Ştiri pe aceeaşi temă

Rockerul bănăţean se afla de ani buni în proces cu regizorul Sergiu Nicolaescu, pentru drepturile de autor de la filmul „Nemuritorii” (apărutîn 1974), la care coloana sonoră aparţine trupei Phoenix.
 
„Cum poate fi jignit un hoţ. Pe mine m-a furat timp de 40 de ani. Nu am să-l iert în vecii vecilor pe acest hoţ. Acest securist avea gaşca lui, iar avocaţii mei au făcut pe ei de frică. Legea română îi apară pe bandiţi şi pe hoţi”, a declarat Nicu Covaci, pentru Adevărul.
 
Nicu Covaci susţine că a văzut filmul „Nemuritorii” în Germania, iar la final a observat că el a dispărut de pe generic. 

„El spunea că nu plăteşte pentru că a găsit melodia respectivă pe disc. Păi dacă punea o melodie de Bob Dylan făcea puşcărie. L-am iubit, a fost idolul meu. Porcul dracului. M-am dus special pentru el, ca apoi să nu plătească drepturile de autor”, s-a revoltat Covaci.

Liderul din Phoenix susţine că deşi a murit Sergiu Nicolaescu, el nu se va lăsa până nu îşi va recupera banii.

„Experţii mei au ajuns la concluzia că îmi datorează 800.000 de euro. Dar nu a fost acceptată expertiza mea şi au făcut ei una nouă. Ei şi acolo a reieşit o datorie de 100.000 de euro. Eu îmi duc procesul în continuare. Nu mă dau bătut. Are firme, are familie, proprietăţi. O fac pentru dreptate, nu pentru bani”, a mai declarat Nicu Covaci. 

În urmă cu câţiva ani, când a început procesul, Sergiu Nicolaescu a declarat pentru Adevărul: ,,Nu eu răspund de drepturile de autor ale filmului. Raspunde România Film. Nu eu stabilesc cine primeşte sau cine nu drepturile de autor. În lege scrie că dacă nu s-a scris o melodie specială pentru un film, nu se dau drepturi. Acele piese nu erau făcute special pentru Nemuritorii, erau deja scrise”,, a declarat Sergiu Nicolaescu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările