Negocierile dintre PNL şi USR-PLUS continuă, la Timişoara. Fritz şi Nica au ţinut să arate că vorbesc „aceeaşi limbă”

Negocierile dintre PNL şi USR-PLUS continuă, la Timişoara. Fritz şi Nica au ţinut să arate că vorbesc „aceeaşi limbă”

Alin Nica şi Dominic Fritz, negociind continuarea negocierilor pentru formarea unei majorităţi

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, s-au întâlnit luni seara la o terasă pentru a continua negocierile de formare a unei majorităţi PNL – USR-PLUS în CL Timişoara şi CJ Timiş.

Ştiri pe aceeaşi temă

La finalul discuţiilor, atât Dominic Fritz, cât şi Alin Nica, au postat pe pagina lor de Facebook un mesaj identic în care au arătat că au convenit să continue negocierile.

„Am avut mai multe conversaţii cu Alin Nica în ultimele zile. Am decis împreună să prelungim perioada de negociere în speranţa că vom ajunge la o înţelegere între PNL şi USR PLUS despre majorităţi stabile şi asumate atât în Consiliul Judeţean cât şi în Consiliul Local. Suntem conştienţi de responsabilitatea mare cu care timişorenii şi timişenii ne-au încredinţat în 27 septembrie şi hotărâţi să transformăm Timişoara şi Timişul împreună”, este mesajul lui Fritz, care însoţeşte o fotografie cu el şi Nica la terasă.

Un mesaj identic a postat şi preşedintele CJ Timiş, Alin Nica: „Am avut mai multe conversaţii cu Dominic Fritz în ultimele zile. Am decis împreună să prelungim perioada de negociere în speranţa că vom ajunge la o înţelegere între PNL şi USR PLUS despre majorităţi stabile şi asumate atât în Consiliul Judeţean cât şi în Consiliul Local. Suntem conştienţi de responsabilitatea mare cu care timişorenii şi timişenii ne-au încredinţat în 27 septembrie şi hotărâţi să transformăm Timişoara şi Timişul împreună”.

Reamintim, negocierile pentru formarea unei majorităţi PNL – USR-PLUS ar fi trebuit să fie încheiate joia trecută, dar au eşuat, după ce liberalii au invocate un atac nejustificat la adresa lor din partea „bucureşteanului Drulă”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările