Mii de timişoreni au savurat concertele de la The Carnival, primul festival major al anului 2022 FOTO

Mii de timişoreni au savurat concertele de la The Carnival, primul festival major al anului 2022 FOTO

The Carnival a revenit cu succes la Timişoara FOTO Facebook/The Carnival

După doi ani de visat la concerte şi festivaluri, The Carnival a revenit în Timişoara. Mii de timişoreni au savurat concertele de la Muzeul Satului Bănăţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO THE CARNIVAL TIMIŞOARA

În primele două zile de festival, mii de timişoreni au luat parte la concertele electrizante de la The Carnival, care a revenit în oraşul de pe Bega după o pauză de doi ani. În prima seară, îndrăgita trupă Subcarpaţi a fost atracţia principală la Muzeul Satului Bănăţean. 

Sâmbătă, 21 mai, din nou lume multă la The Mono Jack, The Motans, Derici X Silent Strike (pe scena a doua) şi în final a concertat Akua Naru. Artista din Statele Unite ale Americii a cucerit publicul cu ritmurile ei de hip-hop, soul şi jazz.     
 
Atmosfera de la Pădurea Verde a fost completată de numeroasele food-track-uri, cu burgeri, hot dog, pizza, bucătărie mexicană, clătite, deserturi şi băuturi de specialitate. 


FOTO Facebook The Carnival
 
The Carnival a pregătit activităţi şi pentru copii, aceştia având o întreagă zonă. În plus, copiii cu vârsta de până la 14 ani au intrare gratuită, dacă participă alături de un însoţitor. 

FOTO Facebook The Carnival
 
Duminică, 22 mai, în ziua a treia, vor concerta printre alţii Robin and the Backstabbers (de la ora 17.30), Balkan Taksim (ora 18.30, pe scena a doua), Otras Aires (ora 19.30), Om la lună (ora 20.30) şi în final Vama, de la ora 21.30. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

The Carnival revine la Timişoara după doi ani de pauză. Concerte, street-art şi gastronomie la Muzeul Satului Bănăţean

Goran Bregovici concertează pe dealurile Recaşului. Embargo Fest revine după doi ani de pandemie

Festivalul JazzTM nu moare, se transformă. Un nou partener principal şi nume mari la ediţia din acest an

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările