„Autorizaţie de şmecher“. Maşină de lux parcată într-o zonă pietonală. Proprietarul lucrează pentru primărie

„Autorizaţie de şmecher“. Maşină de lux parcată într-o zonă pietonală. Proprietarul lucrează pentru primărie

Şoferul unui BMW seria 5 „şi-a luat parcare” pe o stradă pietonală din centrul Timişoarei

După ce „Adevărul” a dezvăluit cazul unei avocate care se folosea de un aviz pentru transportul materialelor de construcţii ca să îşi parcheze bolidul pe o stradă pietonală din centrul Timişoarei, un cititor „Adevărul” a sesizat că metoda este folosită şi de proprietarul unui BMW care lucrează pentru primărie.

Ziarul „Adevărul” a prezentat în 16 iunie 2020 cazul unei avocate din Timişoara care a parcat zile la rând un Mercedes CLA 250, pe o stradă pietonală din centrul Timişoarei în baza unui aviz care îi permitea să intre pe stradă între orele 06.00 şi 10.00 ca să transporte materiale de construcţie la un şantier din zonă.

În urma articolului, un cititor „Adevărul” a semnalat un caz şi mai scandalos, în care un BMW seria 5 este parcat aproape zilnic în Piaţa Sfântu Gheorghe în baza unui aviz eliberat pentru tot anul 2020 pentru a transporta materiale la o clădire a Primăriei Timişoara aflată în lucrări de reabilitare.

Practic, în baza avizului pentru transport materiale pentru şantierul de pe Vasile Alecsandri, BMW-ul seria 5 este parcat, susţine cititorul „Adevărul” aproape în fiecare zi, inclusiv în zile de week-end, în Piaţa Sfântu Gheorghe, într-o zonă paralelă cu strada pe care se fac lucrările.

Mai mult decât atât, avizul în baza căruia BMW-ul este parcat pe zona pietonală prevede că „staţionarea autovehiculului în zona restricţionată este permisă doar în perioada de încărcare/descărcare a materialelor/echipamentelor transportate”. Cu toate acestea, susţine cititorul „Adevărul”, BMW-ul poate fi văzut zilnic, ore întregi, parcat în Piaţa Sfântu Gheorghe.„E un nesimţit şi acesta ca şi celălalt”

„Adevărul” a încercat fără succes să îi contacteze pe reprezentanţii firmei Alex-Dia, care lucrează la clădirea Primăriei Timişoara de pe Vasile Alecsandri, pentru un punct de vedere. Contactat pentru un punct de vedere primarul Nicolae Robu a declarat că „e un nesimţit şi acesta ca şi celălalt (n.r. cazul avocatei)”. „Poliţia trebuie să îşi facă datoria. Avizul nu cred că e dat să staţioneze acolo. O să sesizez eu Poliţia, deşi ar trebui să îşi facă singură datoria”, a declarat Nicolae Robu. 

Vă mai recomandăm:

VIDEO Cum parchează poliţiştii din Timişoara în zona pietonală, în faţa restaurantului în care merg să mănânce. "Au misiunea să-şi umple stomacul"

Tertipul folosit de o avocată ca să intre cu bolidul pe o stradă pietonală: a obţinut aviz acordat muncitorilor în construcţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările