Martorii lui Iehova din Timişoara se delimitează de criminalul basarabean care şi-a măcelărit copilul de şase ani

Martorii lui Iehova din Timişoara se delimitează de criminalul basarabean care şi-a măcelărit copilul de şase ani

Crimă oribilă pe strada Tigrului din Timişoara FOTO opiniatimisoarei.ro

Cultul Creştin Organizaţia Religioasă „Martorii lui Iehova” a transmis un comunicat prin care susţine că bărbatul din Republica Moldova, care şi-a omorât copilul în vârstă de şase ani, nu face parte dintre membrii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Basarabeanul care şi-a omorât copilul de şase ani, iar apoi s-a sinucis, tâindu-şi venele, nu a fost membru al bisericii Martorii lui Iehova. În ziua crimei, vecinii de pe strada Tigrului au declarat presei că bărbatul care familia se pregătea să plece la biserică, fiind adeptă a bisericii Martorii lui Iehova.
 
Cultul Creştin Organizaţia Religioasă „Martorii lui Iehova” a transmis un comunicat prin care susţin că bărbatul din Republica Moldova nu este face parte dintre membrii săi.

„Cultul Creştin Organizaţia Religioasă „Martorii lui Iehova” formulează următoarele precizări referitore la articolul, respectiv reportajul despre actul criminal săvârşit de un bărbat de 48 de ani din Timişoara, care şi-a ucis copilul în vârstă de şase ani, informaţii care au apărut atât în online, cât şi la diverse posturi de televiziune în datele de 20 şi 21 noiembrie 2016: Cultul Creştin Organizaţia Religioasă Martorii lui Iehova dezminte afirmaţia eronată conform căreia această familie ar face parte dintre membrii săi. Precizăm în mod clar că această familie nu era şi nu este membră a Cultului Creştin Organizaţia Religioasă Martorii lui Iehova. Cultul Ceştin Organizaţia Religioasă Martorii lui Iehova are un înalt respect faţă de viaţă”, susţin membrii cultului Martorii lui Iehova.

citeste totul despre: