Lucrători vamali anchetați în cazul traficantului de ţigări care şi-a dat foc la maşină pentru a nu fi prins

Lucrători vamali anchetați în cazul traficantului de ţigări care şi-a dat foc la maşină pentru a nu fi prins

Vama Moraviţa

Un şofer prins cu 1.330 de pachete de ţigări netimbrate în maşină, pe DN 59, în apropiere de vama Moraviţa, şi-a dat foc la maşină în vaţa vameşilor, pentru a distruge probele. Acum, cei care l-au lăsat să treacă de punctul de froniteră sunt în atenţia Serviciului de Investigare a Fraudelor.

În urma continuării cercetărilor în dosarul penal în ceea ce-l priveşte pe timişoreanul prins cu peste o mie de pachete de ţigări de contrabandă la începutul acestei săptămâni, investigatorii au constatat că acesta a introdus ţigările prin punctul de trecere a frontierei Stamora-Moraviţa fără ca autoturismul să fie verificat sau măcar menţionat în fişele de evidenţă de către lucrătorii vamali. Astfel, poliţiştii de la Serviciului de Investigare a Fraudelor vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu faţă de lucrătorii vamali care au fost prezenţi la lucru în ziua respectivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: