Jandarmul dispărut în urmă cu trei luni a fost găsit mort. Trupul descoperit pe malul Begăi, la ieşirea din Timişoara

Jandarmul dispărut în urmă cu trei luni a fost găsit mort. Trupul descoperit pe malul Begăi, la ieşirea din Timişoara

Mădălin Nisipeanu

Mădălin Nisipeanu, de 23 de ani, din oraşul Ţicleni (judeţul Gorj), care lucra ca jandarm în Timişoara, a dispărut fără urmă în 16 februarie. Cadavrul său a fost găsit, marţi, 19 mai, pe malul canalului Bega.

Gorjeanul Mădălin Nisipeanu a dispărut în 16 februarie, după ce a iesit dintr-un club din zona Complexului Studenţesc din Timişoara şi a plecat cu un taxi. Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Glad Voievod" din Timişoara, Emilia Margareta Fînaţă, spunea că jandarmul se afla în timpul liber atunci când a dispărut: „La momentul anunţării dispariţiei, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoţia septembrie 2019, absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani“.
 
Ionuţ Nisipeanu era dat în urmărire naţionala de trei luni şi era căutat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş.
 
Cadavrul său a fost găsit, marţi, pe malul canalului Bega, la ieşirea din Timişoara. 

„Am fost sesizaţi prin intermediul unui apel 112 că a fost găsit un cadavru în stare avansată de descompunere pe malul răului Bega la ieşirea din Timişoara către Utvin. S-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului ocazie cu care s-a stabilit pe baza documentelor găsite asupra lui că este Nisipeanu Ionuţ, jandarm în cadrul Grupării Mobile Timişoara, dispărut în luna februarie 2020”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Poliţiştii trebuie să stabilească dacă este vorba despre o crimă sau despre o sinucidere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările