FOTO S-a deschis cel de-al doilea mall din Timişoara. Shopping City a costat aproape 100 de milioane de euro

FOTO S-a deschis cel de-al doilea mall din Timişoara. Shopping City a costat aproape 100 de milioane de euro

S-a deschis Shopping City Timişoara FOTO Ştefan Both

Shopping City Timişoara, o investiţie de 83,8 milioane de euro al celor de la NEPI, şi-a deschis astăzi porţile pentru clienţi.

Shopping City Timisoara are o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.400 de locuri de parcare. 

“Putem spune că, dezvoltat într-un timp scurt şi beneficiind de cele mai noi materiale şi tehnologii pentru construirea sa, Shopping City Timişoara este unul dintre cele mai de succes proiecte imobiliare de pe agenda NEPI anul acesta. Vizitatorii nostri vor descoperi aici un centru comercial grandios, care aduce împreună cele mai recunoscute branduri naţionale şi internaţionale. Iar datorită multiplelor opţiuni de petrecere a timpului liber, mall-ul devine, începând de astăzi, un loc de întâlnire emblematic pentru oraş şi kilometrul zero al evenimentelor sociale pentru întreaga regiune – a spus Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.
 
Odată cu inaugurarea primei faze, în noiembrie 2015, Shopping City Timişoara a adus timişorenilor primul hypermarket Carrefour din regiune.
 
Finalizarea Shopping City Timişoara a adus branduri de prestigiu internaţional, precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear,H&M, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks. 

"Suntem bucuroşi să avem alături, în acest proiect ambiţios, retaileri cu care am dezvoltat parteneriate de succes în majoritatea centrelor noastre comerciale dar şi companii cu care am colaborat pentru prima dată. Împreună vom putea genera experienţe de cumpărărturi şi distracţie la standarde internaţionale pentru timişoreni", a mai spus Tiberiu Smaranda.
 
13 săli de cinema cu tehnologie 3D
 
Timişorenii vor avea acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, care va aduce 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum şi conceptele revoluţionare iMAX şi 4Dx. În plus, Shopping City Timişoara pune la dispoziţia timişorenilor şi o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică. 
 
Situat în Calea Şagului nr. 100, Shopping City Timişoara va oferi, de asemenea, cea mai dezvoltată zonă de distracţie şi petrecere a timpului liber prezentă într-un centru comercial la acest moment. 
 
Shopping City Timişoara aduce vizitatorilor săi, în premieră, o zonă de divertisment pentru toate vârstele: centrul de distracţie THE JACK & PLAY AGAIN, dotat cu 8 piste de bowling, 10 mese de biliard, darts, simulatoare şi alte jocuri distractive, un casino deschis non-stop cu 70 de slot machines de ultimă generaţie şi rulete electronice dar şi o zonă de cafenea şi relaxare.
 
Pentru copii, Shopping City Timişoara a pregătit Fun Planet, cel mai mare şi mai complex spaţiu de joacă din oraş, care ocupă o suprafaţă de 350 mp. Astfel, părinţii se vor putea bucura de cumpărături şi relaxare fără a purta grija celor mici.
 
Trei zile de concerte
 
Organizatorii au pregătit apoi trei zile cu spectacole. În prima zi a lunii aprilie, vor concerta Andra şi Vama. Pe 2 aprilie, în parcarea mall-ului din Calea Şagului vor cânta Viţa de Vie, Robin and the Backstabbers şi Phaser. În cele din urmă, în 3 aprilie, concertează Gaşca Zurli şi Ansamblul Doina Timişului.

Citiţi şi:

Timişorenii vor putea schia în noul mall care se va deschide în câteva zile. Pârtie indoor, în premieră naţională

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările