Drama tânărului rămas paralizat după un accident pe Transfăgărăşan: „Există şanse să mă ridic din scaun”

Drama tânărului rămas paralizat după un accident pe Transfăgărăşan: „Există şanse să mă ridic din scaun”

Accidentul a avut loc în 2019. Paul a scăpat cu viaţă, dar a rămas într-un scaun cu rotile FOTO Facebook/Împreună pentru Paul

Un tânăr de 20 de ani din Săcălaz, judeţul Timiş, rămas paralizat în urma unui accident al cărui victimă a fost în 2019, pe Transfăgărăşan, are nevoie de peste 4.000 de euro lunar pentru a se recupera.

Pasager într-o maşină care s-a răsturnat în 28 iulie 2019 pe Transfăgărăşan, Paul Dumitriu (20 de ani) a fost grav rănit, iar în ciuda celor două operaţii la care a fost supus a rămas paralizat într-un scaun rulant.

„Am fost diagnosticat cu paraplegie flască, fractură de coloană T8-T9, adică nu mai pot să merg – nu îmi simt picioarele şi trunchiul, devenind dependent de scaunul rulant, cât şi de o persoană care să mă ajute. Mama mea  a renunţat la locul ei de muncă imediat după accident şi în prezent este asistent personal pentru mine.

Am fost externat în data de 04.09.2019 din spital, iar apoi am început recuperările”, îşi spune Paul povestea.

Tânărul a arătat că în prezent se recuperează la Clinica Hiperbară din Târgu Mureş, dar este foarte greu şi costisitor.

„Medicii spun că dacă voi continua şedinţele pentru un an începând de acum, există şanse să mă ridic din scaun şi să încep să merg cu cadru. Au trecut doi ani de la accident şi este prima dată când cer ajutorul în acest fel, însă familia mea a acumulat multe datorii pe parcursul celor doi ani, pentru a mă putea trimite la recuperări, şi în prezent ne este foarte greu să continuăm.

Nu avem resurse. Împreună cu ajutorul vostru şi al lui Doamne Doamne, ştiu ca voi putea merge din nou. Îmi doresc foarte mult să mă pot ridica din cărucior şi pot să reuşesc numai dacă voi continua programul de recuperare! Cheltuielile lunare depăşesc suma de 4.000 euro. Vin cu rugămintea de a mă ajuta, de a dona pentru mine oricât de puţin puteţi”, este strigărul de ajutor al lui Paul.

Cei care doresc să îl ajute pe tânăr o pot face în conturile:

Nume titular: Dumitriu Paul

RO04BRDE360SV21509413600(RON)

RO94BRDE360SV76493033600(Euro)

Vă recomandăm să citiţi şi:

O fetiţă le-a propus părinţilor să facă o faptă care să schimbe radical viaţa cuiva. Iar părinţii au adoptat un copil cu nevoi speciale

Fostul viceprimar al Timişoarei, devenit tată adoptiv al unei fetiţe părăsite: „E un sentiment înălţător să primeşti de la Dumnezeu în grijă un astfel de copil”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările