Dominic Fritz se pregăteşte pentru al doilea mandat de primar al Timişoarei: „Voi candida în 2024”

Dominic Fritz se pregăteşte pentru al doilea mandat de primar al Timişoarei: „Voi candida în 2024”

După ce au apărut informaţii că ar fi vrut să demisioneze, Fritz a dezminţit cu un anunţ pe termen lung

Recent ales primar al Timişoarei, Dominic Fritz se gândeşte deja la al doilea mandat. Edilul a anunţat că va candida în anul 2024 pentru al doilea mandate de primar al Timişoarei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat dacă sunt reale informaţiile potrivit cărora ar fi vrut de două ori să demisioneze din funcţie, primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a infirmat categoric.  

„Adevărul este că aceste informaţii care au apărut sunt false. Presupun de unii care visează că o să revină în curând la butoane. Nu este cazul”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Pentru a convinge că e bine „înşurubat” în funcţie, Dominic Fritz a anunţat că va candida şi în 2024 pentru un al doilea mandat.

„Eu sunt primarul Timişoarei, voi fi primarul Timişoarei. Voi candida în 2024 să fiu primarul Timişoarei şi sunt concentrat să fac ceea ce trebuie pentru că acest oraş să îşi atingă tot potenţialul în care cred cu toată tăria. Asta este focusul meu. Nu m-am gândit în absolut nicio secundă în ultimele luni să renunţ la această misiune, pentru că iau foarte mult în serios încrederea pe care am primit-o”, a mai declarat Dominic Fritz.

Vă mai recomandăm:

Dominic Fritz, după ce a fost vizitat de protestatari în miez de noapte: „Nu mă vor intimida. Timişoara nu-i a lor”
 

VIDEO Primarul Dominic Fritz, trezit cu noaptea-n cap de protestatarii anti-carantină

Forţe de ordine impresionante au blocat centrul Timişoarei. Nimeni nu a putut trece de cordoanele jandarmilor şi poliţiştilor FOTO VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările