Bijuterie din mall, jefuită de două ori prin metoda „cinematograful”. Cât a reuşit să fure hoţul

Bijuterie din mall, jefuită de două ori prin metoda „cinematograful”. Cât a reuşit să fure hoţul

Când ieşea de la cinematograf, hoţul dădea pe la bijuterie FOTO Arhivă

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat după ce a jefuit o bijuterie din mall. Hoţul a dat două spargeri, în două seri diferite, la aceeaşi bijuterie folosindu-se de metoda „cinematograful”.

Poliţiştii din Timişoara l-au reţinut pentru 24 de ore pe un tânăr de 25 de ani acuzat de furt calificat după ce furat, în două seri consecutive, bijuterii de aproximativ 100.000 de lei de la o bijuterie din Iulius Mall. Sub pretextul că merge la film la cinematograful din mall, unde este deschis până după ora 22.00, când magazinele din centrul comercial se închid, hoţul s-a strecurat până la o bijuterie de tip insulă. De aici a furat mai multe bijuterii şi a reuşit să iasă printr-o uşă rămasă deschisă.

După ce i-a mers în prima seară, hoţul a mers şi două săptămâni mai târziu „la film”, dând din nou atacul la bijuterie. Joi, poliţiştii l-au prins pe hoţ şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Potrivit Poliţiei, hoţul a furat bijuterii în valoare de 100.000 de lei, fiind recuperate bunuri în valoare de 52.000 de lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările