Adi Bărar a fost condus pe ultimul drum pe pământ de prietenii motociclişti. Înmormântare în carantină FOTO VIDEO

Adi Bărar a fost condus pe ultimul drum pe pământ de prietenii motociclişti. Înmormântare în carantină FOTO VIDEO

Adi Bărar a fost condus pe ultimul drum de prietenii motociclişti FOTO Ş.Both

Zi tristă pentru Timişoara, care l-a condus astăzi pe ultimul drum pe Adi Bărar, chitaristul şi fondatorul trupei Cargo. Bărar a decedat, ieri, la Spitalul Judeţean din Timişoara şi fost înmormântat conform regulilor impuse de carantină.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Adi Bărar a fost condus pe ultimul său drum pe pământ de prietenii motociclişti, care au urmat maşina funerară de la Spitalul Judeţean, pe un traseu care a cuprins şi strada unde a locuit Adi Bărar, până la cimitirul de pe Mătăsarilor.

Chitaristul şi liderul trupei Cargo a făcut parte din comunitatea motocicliştilor timişoreni.
 
„Sunt momente grele. El a fost un bun prieten al nostru, al motocicliştilor. El a compus imnul nostru, <Călare pe motoare>. A fost şi el un motocilist, ieşeam împreună cu motoarele, iubea viaţa, iubea rockul. Din păcate e o mare pierdere, nu doar pentru muzică, motociclişti sau pentru rockeri, e o pierdere pentru Timişoara. A fost un timişorean iubit, respectat de noi toţi, aici şi-a petrecut toată viaţa. Şi iubea tot ce înseamnă Timişoara. Aşa că am încercat un mic omagiu, să-l conducem ultima oară <călare pe motoare>”, a spus Sorin Stanca, reprezentantul clubului Hells Angels.

 
În coloana care a plecat de la Judeţean s-au aflat în maşini mulţi prieteni şi persoane care l-au iubit pe Bărar, acesta fiind singura soluţie ca oamenii să îl poată însoţi pe acest ultim drum. 
 
Conform regulilor de carantină, doar 20 de persoane au putut participa la slujba din cimitir. 
 
Aşa că la înmormantare au fost de faţă doar familia şi colegii din trupă. Totuşi, în afara cimitirului s-au strâns mulţi dintre cei care l-au iubit… 
 
“S-a dus una dintre valorile culturii timişorene şi româneşti. Şi din păcate nu-l putem conduce aşa cum se cuvine pe ultimul drum. Am ajuns să scheunăm ca şi câinii la intrările în cimitire! Dumnezeu îi ia din păcate şi pe cei buni. Ar fi putut să-l mai lase cu noi, pentru că mai avea multe de spus, de cântat, de făcut. Dumnezeu să-l aibe în paza sa”, a spus Corneliu Vaida, unul dintre timişorenii care l-au preţuit pe Adi Bărar.    
 
Ancorat de gardul cimitirului stă de acum un baner cu Adi Bărar, iar cei care au drum pe acolo pot aprinde o lumânare, pot lăsa o floare sau un gând bun. Adi Bărar s-a născut la 15 ianuarie 1960, în Timişoara, şi a fondat trupa Cargo în 1985. 
 
 

Vă mai recomandăm:

Adi Bărar a intrat în panteonul rockului românesc: „Şi de-o fi şi eu să mor/ Nu vreau să vă întristaţi!” VIDEO

Mesajul Politehnicii Timişoara pentru Adi Bărar, omul care a cântat imnul echipei: Să le cânţi şi îngerilor despre noi! VIDEO

Medicul care s-a ocupat de Adi Bărar la ATI: E ca la ruleta rusească. Atunci când l-a lovit, era glonţul letal!

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările