Cei doi soţi din Timişoara, morţi în accidentul din Muntenegru, au fost aduşi acasă

Cei doi soţi din Timişoara, morţi în accidentul din Muntenegru, au fost aduşi acasă

Trupurile neînsufleţite au fost aduse marţi seara în Bucureşti

Trupurile neînsufleţite ale soţilor Mircea şi Doina Luminiţa Ardelean, care au murit în accidentul de autocar din Muntenegru, au fost aduse, miercuri, la Timişoara, cei doi urmând să fie înmormântaţi în Cimitirul Eroilor din municipiu, arată Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două maşini ale Jandarmeriei au adus, miercuri, la Timişoara, sicriele cu trupurile neînsufleţite ale soţilor Mircea şi Doina Luminiţa Ardelean, care au murit în accidentul de autocar din Muntenegru. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la casa funerară de pe strada Palmierilor din Timişoara, aflată într-un cartier mărginaş al municipiului. Potrivit familiei, înmormântarea celor doi timişoreni va avea loc joi după-amiază, în Cimitirul Eroilor, arată Mediafax.

Mircea şi Doina Ardelean, doi pensionari în vârstă de 68 de ani, au murit între fiarele autocarului căzut în prăpastie în Macedonia. Conform vecinilor, până acum cei doi mergeau în concedii cu maşina personală.

Ambii au avut cariere de succes ca ingineri constructori, Mircea Ardelean fiind şi angajat la Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii Politehnice din Timişoara. Aceştia locuiau într-o zonă liniştită din oraş, la etajul patru al unui bloc populat în mare parte de pensionari. "O familie de ingineri, foarte cumsecade. Pot spune asta, pentru că i-am cunoscut bine, locuim în blocul ăsta de vreo 40 de ani, de când s-a construit", a spus Sorin, unul dintre vecinii soţilor Ardelean.
 
Una dintre bucuriile celor doi, după ieşirea la pensie, erau excursiile. "I-am văzut ultima oară joi, se pregăteau pentru concediu, erau bucuroşi că pleacă. Este o tragedie, ce poţi să mai spui?", a mai spus vecinul.
 
Doina şi Mircea Ardelean au doi băieţi, cel mai mic stabilit la Timişoara, căsătorit, iar cel mai mare plecat la Bucureşti. Aceştia aşteaptă acum îndeplinirea formalităţilor legale pentru a-şi aduce părinţii înapoi acasă. Maşina roşie cu care soţii Ardelean şi-au făcut multe dintre concedii a rămas parcată în faţa blocului de pe strada Aurel Popovici din Timişoara, cu parasolarul protejându-i bordul de soarele verii.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie duminică, în jurul orei 18.00, ora României, în urma accidentului pierzându-şi viaţa 18 persoane, iar alte 29 fiind rănite.

CITIŢI ŞI:

Cei doi timişoreni care au decedat în Muntenegru mergeau de obicei cu maşina în excursii

INFOGRAFIE Accidentul din Muntenegru: filmul tragediei din defileul groazei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările