20 de euro, preţul de pornire pentru o călătorie cu avionul din Timişoara spre litoral

Timişoara - Constanţa este următoarea cursă-low cost care va fi implementată pe aeroportul „Traian Vuia" din Timişoara. Compania aeriană de smart flying Blue Air şi-a propus ca, începând de anul acesta, în sezonul cald să introducă o cursă către litoralul românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce ultimele curse Blue Air introduse în programul aeroportului din Timişoara, cele spre Bucureşti şi retur, sunt perfecte pentru trei categorii de pasageri, segmentul oamenilor de afaceri, celor care îşi vizitează rude şi prieteni şi turiştilor domestici, Zborul Timişoara-Constanţa este dedicat ultimei catergorii. „Ne-am gândit să facem rute Timişoara Constanţa pentru perioada verii, ca răspuns la atenţia acordată dorinţei clienţilor referitoare la dificultatea întâmpinată când vor să ajungă la mare", a spus Sherif Ussama, director general în cadrul Blue Air.

Reprezentanţii companiei anunţă noua rută ca fiind următorul pas în planul lor de dezvoltare pe aeroportul timişorean. Pentru asta sunt aşteptate noi avioane. „În momentul în care vor veni aeronavele, vom putea face prima cursă Timişoara-Constanţa", a spus


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările