Un nou termen pentru finalizarea tronsonului din autostrada Tg. Mureş-Ungheni. Cum arată acum „ciotul” VIDEO

Un nou termen pentru finalizarea tronsonului din autostrada Tg. Mureş-Ungheni. Cum arată acum „ciotul” VIDEO

Autostrada A3

Autostrada A3, lungă de aproape 440 km, denumită Autostrada Transilvania pe secţiunea Braşov-Borş, face legătura între Bucureşti şi ieşirea spre Ungaria prin Borş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministerul Transporturilor a anunţat că până la finalul acestui an constructorul va finaliza ”ciotul” de 4,5 km al Autostrăzii A3, între Aeroportul Transilvania (Ungheni) şi sud-vestul oraşului Târgu Mureş. 

Construcţia vine în continuarea celor 33 de kilometri de autostradă deja daţi în trafic de la Ungheni şi până la Cheţani şoferilor să intre pe autostradă mult mai aproape de Târgu Mureş.

Contractul a fost semnat anul trecut, în luna mai, iar lucrările efective au început în luna iulie, termenul de execuţie fiind de 18 luni. Constructorul porţiunii este firma Strabag. 

Pe acest sector vor fi realizate trei poduri şi pasaje pe drumuri de legătură, şase poduri şi pasaje pe autostradă, două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la reţeaua de drum existentă.

Vă mai recomandăm:

Autostrada Transilvania. CNAIR semnează contractul pentru tronsonul Târgu Mureş – Ungheni. Orban: Trecem la creştere bazată pe investiţii

Autostrada Târgu Mureş - Iaşi, gata până cel târziu în 2026-2027. Cum a schimbat Guvernul proiectul

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările