Incendiu de proporţii la o fabrică de mobilă din judeţul Mureş. Focul nu a fost stins după 13 ore

Incendiu de proporţii la o fabrică de mobilă din judeţul Mureş. Focul nu a fost stins după 13 ore

Incendiul a cuprins o suprafaţă de 1.200 de metri din fabrică. FOTO: Captura video

La 13 ore de la izbucnirea unui incendiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o fabrică de mobilă din localitatea Fântânele, judeţul Mureş, pompierii încă încearcă să lichideze eventualele focare ascunse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Circa 70 de pompieri cu aproape 20 de autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului care a cuprins suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi din fabrică. Incendiul s-a manifestat violent, cu flacără deschisă.

„După mai bine de 13 ore, încă se lucrează pentru căutarea focarelor ascunse şi lichidarea acestora.
La faţa locului mai sunt trei autospeciale de stingere cu 12 subofiţeri şi personal din conducerea unităţii.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 1.200 mp dintr-un total de 3.000 mp. Nu au fost victime, iar propagarea incendiului a fost limitată înainte să afecteze întreaga suprafaţă”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii ISU Mureş.  Urmează să se stabilească motivul izbucnirii incendiului.
 

Au intervenit pompieri din mai multe oraşe 

 
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata, Detaşamentelor Târgu-Mureş, Sighişoara, Reghin, Târnăveni, Garda de Intervenţie Miercurea Nirajului cu un efectiv de 42 de cadre militare, 10 autospeciale de stingere şi trei maşini de teren, plus comanda unităţii, iar în sprijinul acestora au intervenit pompireii din cadrul SVSU Sovata, Sângeorgiu de Pădure, Miercurea Nirajului, Bălăuşeri şi Fântânele cu un efectiv de 29 de persoane şi cinci autospeciala.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările