VIDEO Poliţist sancţionat că a aruncat chiştoace lângă operele lui Brâncuşi pe care le păzea. Cum a fost prins omul legii

VIDEO Poliţist sancţionat că a aruncat chiştoace lângă operele lui Brâncuşi pe care le păzea. Cum a fost prins omul legii

Poliţistul local a fost filmat pe ascuns de un grup de tineri FOTO Adevărul

Un poliţist local din municipiul Târgu-Jiu a fost sancţionat cu avertisment de către un echipaj de poliţie de la ordine publică, pentru că a aruncat în timpul serviciului chiştoace chiar lângă operele lui Brâncuşi, din Parcul Central.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţistul local efectua serviciul de pază la operele lui Brâncuşi. „A fost sancţionat, în urma unui apel la 112, cu avertisment pentru că a aruncat mucuri de ţigară pe spaţiul verde“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 

Poliţistul a comis aceeaşi faptă ca un adolescent pe care l-a sancţionat 

Totul a început când poliţistul local i-a sancţionat tot cu avertisment pe un adolescent care aruncase un muc de ţigară pe spaţiul verde. Ca să se răzbune, tânărul împreună cu mai  mulţi colegi l-au pândit pe poliţist care a comis şi el aceeaşi faptă. Poliţistul a fost filmat cu telefonul mobil, iar adolescenţii au sunat la 112. 
 
Alexandra Petriţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu, a declarat că poliţistul nu a fost sancţionat şi disciplinar:
„Poliţistul local care efectua serviciul de patrulare în Parcul Central a fost sancţionat cu avertisment scris pentru fapta constatată de agentul din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu. Poliţistul nu a încalcat şi alte prevederi ale normelor în vigoare“.
citeste totul despre: