Târgu-Jiu: Idila dintre Alexandru şi profesoara de română a început în luna octombrie a anului trecut

 Târgu-Jiu: Idila dintre Alexandru şi profesoara de română a început în luna octombrie a anului trecut

Totul s-a destrămat după trei luni de iubire

Ramona Mischie a recunoscut că s-a sărutat cu Alexandru, făcând precizarea că nu a întreţinut relaţii sexuale.

Ştiri pe aceeaşi temă


La începutul clasei a XII-a, Alexandru Popovici a considerat că a descoperit marea dragoste. Ramona Mischie, noua profesoară de limba română, s-a transformat treptat în femeia pentru care îşi dorea să trăiască. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de către tânăra de 25 de ani, care a găsit puterea, la un moment dat, să pună capăt acestei relaţii. Decizia l-a determinat însă pe Alexandru să ducă o luptă continuă cu propria viaţa, care s-a sfârşit tragic.

L-am cunoscut prima dată pe data de 15 septembrie. Atunci am venit la liceul Gheorghe Magheru şi am primit clasa lui. El era şeful clasei şi normal că trebuia să am mai mult contact cu el decât cu ceilalţi elevi în sensul că am comunicat foarte mult pe mess dar în legătură cu proiecte, cu manuale, cu comenzi de manuale sau cu alte probleme. A început treptat să îmi povestească iar eu am acceptat aceste conversaţii pentru că mi-am dat seama încă de la început că este un copil extrem de sensibil. Un copil care avea nevoie de cineva care să-l asculte.Când ne întâlneam, foarte rar, mergeam prin parc. aceste întâlniri au durat din octombrie până în ianuarie. Seara ne plimbam şi consideram că nu fac un lucru rău. Au fost doar săruturi iar apoi mi-am dat seama că el pusese deja prea mult suflet", a declarat Ramona Mischie, profesoara de limba română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările