VIDEO S-au răsturnat cu maşina pe un drum forestier din Munţii Parâng. O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD

VIDEO S-au răsturnat cu maşina pe un drum forestier din Munţii Parâng. O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD

Un pacient a fost transportat la spital cu elicopterul                                             FOTO: Salvamont România

Două persoane au fost rănite, astăzi, după ce s-au răsturnat cu maşina pe un drum forestier din Munţii Parâng, din judeţul Gorj.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Salvamontiştii gorjeni intervin pentru salvarea a două persoane accidentate grav în masivul Parâng, în zona Văii Lotrului. Acestea se aflau într-o maşină de teren care s-a răsturnat într-o zonă accidentată. Un bărbat şi o femei au suferit multiple leziuni. 
Bărbatul se află într-o stare mai gravă şi a fost preluat de elicopterul SMURD, iar cealaltă a fost dusă cu ambulanţa la spital. 
 
„Salvamontiştii au ajuns la locul accidentului, au acordat primul ajutor medical celor două victime şi le-au pregatit pentru transportul cu ambulanţa Salvamont Gorj până în zona şoselei Transalpina de unde vor fi preluate, pentru transport la spital, de catre un elicopter şi o ambulanţă“,
se arată pe pagina Salvamont România. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările