Troleibuze moderne pentru Târgu-Jiu. Contractul cu Solaris a fost semnat marţi. Cât costă şi când vor fi livrate primele autovehicule

Troleibuze moderne pentru Târgu-Jiu. Contractul cu Solaris a fost semnat marţi. Cât costă şi când vor fi livrate primele autovehicule

Contractul a fost semnat astăzi la sediul Primăriei Târgu Jiu

Contractul cu firma poloneză care va livra 11 troleibuze moderne municipiului Târgu Jiu a fost semnat astăzi la sediul Primăriei Târgu Jiu.

Cea mai mare parte a mijloacelor de transport în comun vor fi livrate în acest an.
 
„Am semnat astăzi contractul cu firma SOLARIS pentru primele 11 troleibuze achiziţionate prin unul dintre cele două proiecte pe fonduri europene dedicate modernizării transportului în comun. Anul acesta vom şi primi o mare parte dintre noile mijloace de transport în comun. Valoarea acestui prim proiect este de 49.130.757 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) din care municipalitatea cofinanţează cu 2%, adică 982.615,14 lei“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
 

Alte 24 de mijloace de transport vor fi achiziţionate pe fonduri europene

 
Primarul Romanescu a anunţat că şi alte mijloace de transport vor ajunge în Târgu Jiu: „Curând vom avea finalizată documentaţia pentru celelalte 9 troleibuze prevăzute în acest proiect, urmând ca ulterior să implementăm şi al doilea proiect care, pe lângă alte 15 mijloace de transport, prevede modernizarea infrastructurii şi a bazei TRANSLOC.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările