Fostul şef de post de la Urdari, care i-a cerut unei suspecte să facă dragoste chiar în postul de poliţie, a fost condamnat

Fostul şef de post de la Urdari, care i-a cerut unei suspecte să facă dragoste chiar în postul de poliţie, a fost condamnat

Nicu Pasăre a fost condamnat cu suspendare

Nicu Pasăre, fostul şef al Postului de Poliţie al comunei Urdari, trimis în judecată pentru favorizarea infractorului, a fost găsit vinovat de Judecătoria Târgu-Jiu şi condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Va presta muncă în folosul comunităţii

 
Fostul şef de post este obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile. Acesta va lucra în cadrul Primăriei comunei Bîlteni, sau Liceul Tehnologic Bîlteni. Sentinţa instanţei de judecată poate fi atacată cu apel.
 

Fostul poliţist s-a pensionat

 
Nicu Pasăre a ieşit la pensie în primăvara anului trecut. Acesta a fost trimis în judecată pentru că i-a cerut unei localnice din Urdari favoruri sexuale pentru a o scăpa de acuzaţiile dintr-un dosar penal. Fostul poliţist i-ar fi cerut să întreţină relaţii intime chiar în sediul postului de poliţie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: