Volei feminin. Victorie clară a CSM Târgovişte în faţa celor de la Ştiinţa Bacău

Volei feminin. Victorie clară a CSM Târgovişte în faţa celor de la Ştiinţa Bacău

CSM va întâlni etapa viitoare, în deplasare, pe CSM Lugoj.

CSM Târgovişte a câştigat, sâmbătă, pe tern propriu, partida disputată împotriva celor de la Ştiinţa Bacău, în etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei feminin. Meciul a avut loc în Sala Sporturilor din Târgovişte.

 
Scorul final a afost CSM Târgovişte- Ştiinţa Bacău 3-1 ( 25-22, 25-16, 23-25, 25-22).
 
Primele două seturi au fost controlate autoritar de Târgovişte, care şi-a impus ritmul într-un mod autoritar, nelăsându-le pe elevele lui Grapă să mişte-n front. Când totul părea rezolvat, vizitatoarele au avut o răbufnire de orgoliu, amintindu-şi că formează un grup, care a avut un parcurs european lăudabil. Ştiinţa a reuşit să ia un set şi părea capabilă să strice fiesta dâmboviţeană.
 
Succesul este unul important pentru sportivele lui Luka Valerijan, mai ales că obiectivul echipei este clasarea pe ultima treaptă a podiumului la finalul sezonului. 
 
Cu Sara Klisura şi Jelena Alajbeg în formă maximă, CSM a intrat în posesia tuturor punctelor puse în joc, iar cele două jucătoare şi-au trecut în cont câte 24 de puncte. 
 
După succesul cu Ştiinţa, formaţia târgovişteană se menţine pe locul 3 cu 27 de puncte, dar în acelaşi timp s-a distanţat la 6 puncte de Bacău.
 
CSM va întâlni etapa viitoare, în deplasare, pe CSM Lugoj.
 
Marcatoare
 
CSM: S. Klisura 24 p, G. Bălae 2, D. Djuric 14, D. Calotă 3, A. Trică 6, T. Sredic 8, J. Alajbeg 24.
 
Ştiinţa: M. Şipoş 1, D. Rogojinaru 9, A. Otasevic 10, A. Cazacu 20, K. Guncheva 4, S. Koleva 12, G. Faleş 11.
 
De la gazde s-au remarcat ex-iugoslavele Sara Klisura şi L.Alajbeg, ambele cu câte 24 de puncte, trecute în cont. Acestora li se alătură D.Djuric(14 puncte) şi T.Sredic (8 puncte), putând spune că , practic, divizia ex-iugolslavă, a CSM-ului a câştigat această confruntare cu Bacăul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările