Tânărul prins de Poliţie de 5 ori în trei zile fără permis, din nou liber. Oamenii legii sunt cu ochii pe el

Tânărul prins de Poliţie de 5 ori în trei zile fără permis, din nou liber. Oamenii legii sunt cu ochii pe el

Tânărul de 23 de ani, din Cobia, prins de poliţiştii rutieri de cinci ori în trei zile conducând fără permis, este din nou liber pe străzi. El fusese arestat preventiv pentru 30 de zile pentru aceeaşi faptă, dar şi pentru lovirea unui vecin. Între timp, victima şi-a retras plângerea.

Lunea trecută, înainte de a fi prins de Poliţie, l-a rugat pe un vecin să îl ducă la spital, iar la întoarcere i-a atacat tatăl cu maceta şi i-a distrus maşina.
 
Pentru toate acestea, magistraţii nu au mai stat pe gânduri şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului recalcitrant. 
 
Deşi magistraţii se hotărâseră să-l trimită o lună după gratii, vecinul bătut şi-a retras plângerea penală şi, astfel, autorităţile s-au întors de unde au plecat. Victima ar fi motivat, în faţa instanţei, că este rudă cu agresorul şi că nu doreşte să continue scandalul în familie.
 
 
Asta, deşi tânărul în vârstă de 23 de ani s-ar fi năpustit asupra lui fără niciun motiv, provocându-i răni cu o sabie, pentru care a avut nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale.
 
Sătenii din Cobia spun că bărbatul ameninţă lumea, dă cu pietre din curte şi că este în continuare violent. Ei se tem pentru siguranţa lor şi încearcă să evite gospodăria unde acesta se află sub măsura preventivă.  
 
Potrivit oamenilor legii, tânărul are multiple dosare penale pentru conducere fără permis pe drumurile publice.
 
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: