Adolescentă de 12 ani, violată de doi bărbaţi pe care i-a cunoscut pe reţelele sociale

Adolescentă de 12 ani, violată de doi bărbaţi pe care i-a cunoscut pe reţelele sociale

O tânără în vârstă de 12 ani, din localitatea dâmboviţeană Doiceşti, a trăit momente de groază. A făcut greşeala de a-şi da întâlnire cu doi bărbaţi cunoscuţi pe reţelele sociale, care au forţat-o să întreţină relaţii sexuale.

Suspecţii, unul de 17 ani, celălalt de 35, sunt acum reţinuţi.  Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Târgovişte au fost sesizaţi de victimă, care, conform cercetărilor, a reieşit că a stabilit, pe o reţea de socializare, să se întâlnească cu cei doi bărbaţi.
 
Fata locuieşte împreună cu tatăl şi cu bunica ei. A rămas fără mamă încă de mică, şi nu avea cui să ceară sfaturi atunci când i s-a propus o întâlnire. A acceptat să se vadă cu bărbaţii cunoscuţi pe internet şi să se plimbe cu ei prin împrejurimi.
 
Asistenţii sociali au mers în anchetă acasă la copilă. Indivizii urmează să ajungă în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ar putea face până la 7 ani de închisoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările