Suporteri înfocaţi. Fanii roş-albaştri sprijină Chindia la fiecare meci

Suporteri înfocaţi. Fanii roş-albaştri sprijină Chindia la fiecare meci

Fanii roş-albaştri sprijină Chindia la fiecare meci

Galeria Chindiei se caracterizează ca fiind una dintre cele mai frumoase din seria C6 a Ligii a 3-a. Fanii grupării târgoviştene s-au comportat la înălţime în majoritatea meciurilor din sezonul regulat şi au fost aproape de favoriţi la cele mai importante victorii.

 

În ultimele două etape, membrii din „Commado Dracula” şi-au arătat ataşamentul faţă de elevii lui Silviu Dumitrescu şi i-au purtat pe aceştia de fiecare spre rezultate pozitive. Încurajările frenetice venite din tribună au împins jucătorii de pe „Eugen Popescu” să înregistreze o victorie împotriva Fortunei Câmpina (2-1) şi o remiză în deplasarea cu Argeşul Piteşti (1-1). 

Mai mult de atât, pe parcursul meciului cu prahovenii, aceştia au afişat o coregrafie impresionantă prin aprinderea fumigenelor la startul şi finalul meciului, dar şi încurajările continue de pe toată durata înfruntării. 

De asemenea, la sfârşitul jocului cu Fortuna, fanii au aplaudat la scenă deschisă pe Honciu et comp, pentru zestrea de puncte obţinută. În schimb, componenţii de lângă Turn au venit la marginea terenului pentru a le mulţumi în urma gesturilor făcute. Pe de altă parte, în timpul conferiţei de presă, după duelul cu Fortuna, conducerea tehnică şi-a arătat şi ea afecţiunea faţă de fani. 

„Vreau să mulţumesc suporterilor care ne-au sprijinit necontenit în ultimele meciuri şi mai ales cu Fortuna. Au dat dovadă de fair-play şi de spirit solidar cu echipa. Sper în continuare să vină mai mulţi fani la stadion. Echipa trebuie susţinută mult mai mult de aici înainte”, a spus Silviu Dumitrescu pentru sportdambovitean.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: