Rezultatele raziei de sămbătă seara, în Dâmboviţa. În doar câteva ore oamenii legii au dat sute de amenzi

Rezultatele raziei de sămbătă seara, în Dâmboviţa. În doar câteva ore oamenii legii au dat sute de amenzi

În urma unei razii organizate sâmbătă seară, poliţiştii din Dâmboviţa au constatat 7 infracţiuni şi au aplicat 454 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 145.355 de lei.

 
De asemenea, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare şi au ridicat în vederea confiscării bunuri în cuantum de 1.900 de lei.
 
„La data de 6 aprilie, în intervalul orar 20:00-02:00, 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au organizat o razie pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale. Din totalul poliţiştilor, 83 au fost de la ordine publică, 13 de la rutieră şi 17 de la investigaţii criminale. De asemenea, au fost angrenaţi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
În urma activităţilor din teren, poliţiştii au verificat 71 de societăţi comerciale, au oprit în trafic, pentru control, 563 de autovehicule şi au constatat 7 infracţiuni.
 
Totodată, au fost aplicate 454 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 145.355 de lei şi au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în cuantum de 1.900 de lei.
 
„Din totalul amenzilor, 53 au fost la Legea nr.61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 6 conform Legii nr.333/2003 privind paza şi protecţia bunurilor, persoanelor şi valorilor. Cele mai multe contravenţii, 386, au fost constatate în domeniul circulaţiei pe drumurile publice. Dintre acestea, 77 au fost încălcarea regimului legal de viteză. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare”, se mai precizează în document.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: