LIZ, concurenta care a participat la Vocea României însărcinată în 9 luni. Fetiţa ei o însoţeşte acum peste tot VIDEO

LIZ, concurenta care a participat la Vocea României însărcinată în 9 luni. Fetiţa ei o însoţeşte acum peste tot VIDEO

LIZ. FOTO: Roton Music

Luiza Cobori - LIZ, aşa cum este cunoscută în lumea showbiz-ului românesc, este concurenta de la Vocea României care a reuşit să aducă emoţie printre juraţi, în 2018, fiind însărcinată în 9 luni în momentul în care a participat la selecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu a ţinut cont că mai avea puţin până la naştere. LIZ a muncit, a fost la repetiţii şi a reuşit să întoarcă două scaune ale juraţilor cu piesa „Mad About You”. S-au întors atunci Irina Rimes şi Tudor Chirilă, dar, în cele din urmă, l-a ales pe Tudor.  
 
Parcursul lui LIZ  la Vocea României a continuat în echipa lui Tudor Chirilă, cu care a ajuns până la dueluri, fiind la acel moment însărcinată deja în 9 luni. De la momentul Vocea României, în 2018, până în prezent, cariera lui LIZ a continuat pe scenă, atât pe plan muzical, cât şi în domeniul teatrului. 
 
Artista a compus şi a lansat o serie de melodii, a scris, în paralel, versuri pentru piese dedicate copiilor, a jucat într-un musical cunoscut, iar acum lucrează la un nou proiect muzical inedit. 
 

De la agent imobiliar la actriţă şi concurentă la cel mai mare show de muzică de la TV 

 

LIZ a avut un parcurs diversificat şi complex de-a lungul timpului. Originară din Pucioasa, Dâmboviţa, LIZ a crescut cu muzica în jurul ei. Nu pentru că ar fi luat lecţii de canto ori pentru că părinţii ar fi susţinut-o spre această zonă, ci pentru că căuta, de fiecare dată, prilejul să cânte. 
 
LIZ, alături de Tudor Chirilă FOTO: Roton Music
 
„Tot timpul găseam prilej să cânt, fie la câte o serbare, fie la un altfel de eveniment. Într-un an, i-am provocat pe colegii mei să facem o acţiune caritabilă şi ne-am dus pe la toate magazinele din Pucioasa să strângem bani pentru o casă de copii din zonă. Le-am propus să facem un spectacol de teatru pentru ei, să le cântăm şi să le dăm cadouri. Acum, uitându-mă în urmă, mă gândesc că poate a fost şi o acţiune pentru mine, pentru că voiam să-mi construiesc un context în care să joc şi să cânt”, a povestit LIZ pentru casa de discuri Roton.
 
În ciuda pasiunii ei pentru muzică şi teatru, ajunsă la finalul liceului, LIZ a ales Facultatea de Jurnalism, în Bucureşti. Acesta este momentul în care s-a angajat în TVR, ca „om bun la toate”. 
 
Sursa Roton Music
 
Facultatea de Jurnalism nu s-a dovedit a fi alegerea potrivită pentru artistă, motiv pentru care a acordat o şansă şi drumului pe care mama sa a ghidat-o. Prin urmare, a dat admitere şi a intrat la o facultate de marketing, dar a renunţat şi la aceasta, nefiind o zonă cu care rezona. 
 
Facultatea de Actorie a fost următoarea alegere din viaţa ei, fiind şi cea la care a rămas. În paralel, a ales un nou job, cel de agent imobiliar, în speranţa că este o variantă ideală atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere al programului, în contextul noului statut de studentă la Teatru.
 
Actoria şi muzica au avut mereu un loc în viaţa artistei, separat sau împreună, însă, din momentul în care a început să joace pe scenă, i-a fost clar că cele două talente ale ei se împletesc şi se completează reciproc. 
 
Când a născut primul copil, pe Ştefan, un băieţel care are 9 ani acum, LIZ activa deja ca actriţă, de doi ani. 
 
Odată cu naşterea primului copil, a decis să facă o pauză în carieră, pentru a se dedica în totalitate micuţului, dar a revenit rapid la dragostea ei din copilărie: teatrul. 
 
Decizia de a participa la Vocea României a venit chiar după un spectacol de teatru. După fiecare piesă, artista rămânea într-o sală de repetiţii plină cu oglinzi, cu o acustică bună, unde cânta tot ce îi trecea prin minte. Aşa a fost auzită de o prietenă, care a şi îndrumat-o, de fapt, să-şi găsească încrederea de care avea nevoie pentru a participa la Vocea României. 
 


LIZ şi fiica ei, Vera Rosalia, la repetiţii Sursa ROTON 
 
Dragostea pentru muzică nu s-a oprit la Vocea României. LIZ a continuat să cânte şi să compună, aşa că până în prezent a lansat două piese originale, „Muzica din liniştea mea” şi „Cadou de Crăciun”. 
 
În acelaşi timp a compus versuri pentru mai multe cântece pentru copii, iar în prezent lucrează la un proiect de coveruri care se va concretiza printr-o serie de concerte live. De asemenea, de-a lungul timpului, LIZ a fost parte din mai multe proiecte televizate.
 

Vera Rosalia, fetiţa care a fost cu mama ei la Voce, chiar din burtică

 
Când a participat la Vocea României, Liz era însărcinată cu al doilea copil, Vera, iar pasiunea pentru muzică se pare că s-a transmis şi către fetiţă. Micuţa are 3 ani acum şi obişnuieşte să cânte prin casă toate piesele pe care le aude la desene animate. 
 
Chiar pe când Vera avea doar patru luni, Liz a hotărât să se întoarcă pe scenă, fiind parte din musicalul „We Will Rock You”, semnat de Răzvan Mazilu. Bineînţeles, fetiţa era nelipsită de la repetiţii pentru că mama ei o alăpta. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările