Gala "Clash of Titans". Târgovişte, capitala kickboxingului

Gala

Nu vor lipsi nici vedetele Respect Gym din Găeşti, care şi-au câştigat binemeritatul loc printre campionii de top: Nino Pattvean şi Călin Petrişor.

Târgovişte va fi, vineri, capitala kickboxingului. Poliţistul găeştean Dan Mocanu, coordonatorul  Clubului Respect Gym organizează o gală de toate zilele. Meciurile se vor desfăşura  la Sala Polivalentă şi sunt organizate în colaborare cu ACB.

Vor participa luptători din România, Rusia, Cecenia, Ucraina, Uzbekistan, Franţa, Olanda şi din Republica Suriname. 
 
Nu vor lipsi nici vedetele Respect Gym din Găeşti, care şi-au câştigat binemeritatul loc printre campionii de top: Nino Pattvean şi Călin Petrişor.
 
Accesul în sală se va face de la ora 19.00, iar biletele pot fi procurate atât de la Sala Polivalentă, cât şi de la Clubul Respect Gym. 
 
Preţul unui bilet este de 25 de lei. Meciurile vor putea fi urmărite pe pro-X (sport.ro), iar la nivel global pe fightbox.ro
 
Bestiile care se antrenează cu Bonjasky şi Badr Hari în Olanda vin să lupte în România, în gala cu mister Knock-out Andrei Stoica. Campionul mondial din k-1 maxx, Uraganul Kraus şi Tornadă "El Nino" vor lovi la Târgovişte.  "Mister knock-out" Andrei Stoica se va bate în meciul serii cu olandezul zburător de la sala lui Badr Hari, vineri seară, de la 20:00, la ProX.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: