FOTO VIDEO Padina Fest 2015. Aventură şi distracţie nebună, la peste 1.500 de metri altitudine

FOTO VIDEO Padina Fest 2015. Aventură şi distracţie nebună, la peste 1.500 de metri altitudine

Padina Fest, ediţia a VI-a se va termina duminică cu activităţi recreative şi muzică pusă de un DJ, precum şi cu concert susţinut de Orchestra Simfonică „Muntenia“

Turiştii care au vrut să scape de canicula din oraşe s-au dus, în acest weekend, la Padina Fest, cel mai tare festival montan. Festivalul a început joi, la peste 1.500 de metri altitudine, în Lunca Padinii. Turiştii au avut la dispoziţie tot soiul de activităţi: tiroliene, parc de aventură şi zone de hamace unde s-au putut relaxa la umbră.

 
Platoul Padina din Munţii Bucegi, judeţul Dâmboviţa, a fost, în acest sfârşit de săptămână, principala atracţie pentru mii de turişti. Iubitorii muntelui s-au distrat la cea de-a şasea ediţie a „Padina Fest”. 
 
Turiştii au sosit pe munte cu corturile, iar organizatorii s-au ocupat de distracţia lor.
 

"Padina Fest înseamnă foarte multă aventură, distracţie şi voie bună. Avem concert în fiecare seară şi o reprezentaţie extraordinară a Filarmonicii Muntenia.", ne-a spus Matei Pfeifer, organizator Padina Fest   
 
Seara, turistii se pot delecta cu cele mai tari trupe rock şi nu numai. Pe lângă ciclism, turiştii pot face căţărări pe munte dar şi tot felul de activităţi sportive: tiroliana, rapel şi tras cu arcul.
 
Pe lângă turiştii care au venit special pentru activităţile sportive, mulţi alţii au venit cu cortul, în gaşcă mare, să respire aerul rece de munte şi să facă un grătar la marginea râului.
 
"Sunt de 25 de ani în Români, dar nu am reuşit, până acum, să ajung la Padina. Este un festival foarte frumos aici, la care vine multă lume. Ne distrăm împreună cu familia şi ne simţim foarte bine. Avem de toate pentru grătar, aşa că vom pleca abia luni de aici", ne-a spus un cetăţean turc venit la Padina Fest.
 

Padina Fest, ediţia a VI-a se va termina duminică, cu activităţi recreative şi muzică DJ, precum şi concert susţinut de Orchestra Simfonică ”Muntenia”.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: