FOTO Ce au lăsat în urmă irlandezii care au muncit la Vizureşti. Elevii abia aşteaptă să se mute în casă nouă

FOTO Ce au lăsat în urmă irlandezii care au muncit la Vizureşti. Elevii abia aşteaptă să se mute în casă nouă

În total, aproape 50 de irlandezi au muncit la Vizureşti pentru finalizarea lucrărilor

Căsuţa culturală de la Vizureşti, la construcţia la căreia au contribuit şi 50 de voluntari irlandezi, a fost ridicată. Habitat for Humanity România a adus la Vizureşti 100.000 de dolari cu care a mai ridicat şi toalete noi şi a reabilitat şi dispensar din curtea şcolii.

Ştiri pe aceeaşi temă

300 de copii vor beneficia de aceste noi utilităţi.Constucţiile mai au acum nevoie doar de finisajele interioare.
 
La Vizureşti, toată suflarea freamătă la gândul că în curând, va avea un cămin cultural ridicat în doar cinci zile, dar şi toalete moderne. “Mi-am lăsat acasă familia singură, am întâmpinat  aici multe greutăţi, cât am lucrat, dar nu am ţinut cont. Care copil nu se bucură să aibă un loc al lui, unde să poată să se desfăşoare, să poată să înveţe ceva care i-ar putea fi folositor în viitor”, spune un muncitor de-al locului, care a lucrat cot la cot cu irlandezii, în toate cele cinci zile cât au stat la Vizureşti. 
 
Cei mici vor ade acum înainte unde să îşi desfăşoare activităţile extraşcolare, mai ales pe perioada verii. În mai puţin de două săptămâni, elevii de aici vor putea naviga pe internet şi vor putea lectura cărţi în noua bibliotecă a şcolii. 
 
În total, aproape 50 de irlandezi au muncit la Vizureşti pentru finalizarea lucrărilor. În Vizureşti sunt 1.400 de localnici, din care 65% sunt de etnie romă.

Căsuţa culturală de la Vizureşti, la construcţia la căreia au contribuit şi 50 de voluntari irlandezi, a fost ridicată. Habitat for Humanity România a adus la Vizureşti 100.000 de dolari cu care a mai ridicat şi toalete noi şi a reabilitat şi dispensar din curtea şcolii

Imagini din aceeasi galerie
  • Căsuţa culturală de la Vizureşti, la construcţia la căreia au contribuit şi 50 de voluntari irlandezi, a fost ridicată. Habitat for Humanity România a adus la Vizureşti 100.000 de dolari cu care a mai ridicat şi toalete noi şi a reabilitat şi dispensar din curtea şcolii
  • 300 de copii vor beneficia de aceste noi utilităţi. Constucţiile mai au acum nevoie doar de finisajele interioare.
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările