Cicâldău după egalul cu Chindia Târgovişte: "Nu avem nicio scuză"

Cicâldău după egalul cu Chindia Târgovişte:

Alexandru Cicâldău FOTO: afcchindia / Facebook

Universitatea Craiova a plecat cu un singur punct de la Ploieşti, în urma meciului cu Chindia Târgovişte. Oltenii au fost conduşi cu 0-1 chiar dacă jucau cu un jucător în plus, dar în cele din urmă a reuşit să marcheze.

Alexandru Cicâldău, unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa lui Victor Piţurcă, a recunoscut că, deşi au jucat la victorie, doar de un egal au fost în stare.
 
"Nu avem nicio scuză, am luat doar un singur punct astăzi, când eu zic că trebuia să venim cu gândul să luăm cele trei puncte. Cu gândul acesta am venit, însă nu am putut să câştigăm. S-au apărat foarte bine, noi nu am reuşit să îi desfacem destul de mult şi să avem ocazii foarte mari. Degeaba am dictat ritmul, ei erau cu un om în minus şi era normal să se apere tot meciul. Am zis, nu am reuşit să îi desfacem", a spus el.
 
În urma acestui rezultat, CSU Craiova rămâne pe locul 4, cu 28 de puncte, după CFR Cluj, 30 de puncte, FC Viitorul, 29 de puncte şi Astra, 28 de puncte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările