Au început lucrările la PIDU A, în Microraionul VI

Au început lucrările la PIDU A, în Microraionul VI

Au început lucrările la PIDU A, în Microraionul VI

Lucrările la PIDU A, în valoare de 47 de milioane de lei, au început în Microraionul VI. În primă fază vor fi dărâmate toate garaje, urmând ca trotuarele şi aleile să fie prefăcute. Primarul municipiului a dat asigurări că în zonă vor fi păstrate spaţiile verzi.

 
"S-a început cu decopertarea suprafeţei care acoperă pământul. Este vorba de pavele, borduri şi garaje. Vor urma lucrările de refacere a sistemului de apă şi canalizare, se va face asfaltarea în totalitate a tuturor locurilor de parcare şi crearea de noi locuri de parcare, îmbunătăţirea trotuarelor şi a aeilor pietonale. Accesul persoanelor se va face mult mai uşor, elegant şi civilizat. Nu dispare niciun metru pătrat de spaţiu verde, nu se va doboră niciun copac, amenajăm spaţiile cu locuri de joacă pentru copii, părculeţe şi locuri de recreere. Este un proiect vital pentru dezvoltarea Târgoviştei iar lucrările sunt în grafic", a spus joi, primarul Gabriel Boriga. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: