Un adolescent şi tatăl său, urmăriţi de Poliţie după ce tânărul a „zburat” cu 182 km/h pe DN71 VIDEO

Un adolescent şi tatăl său, urmăriţi de Poliţie după ce tânărul a „zburat” cu 182 km/h pe DN71 VIDEO

Urmărire ca în filme în judeţul Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani, prins de radar cu 182 de km/oră, pe DN 71 Târgovişte-Bucureşti, a fugit de oamenii legii.

 
Aventura s-a terminat pe un drum lăturalnic, acolo unde vitezomanul s-a răsturnat cu maşina. Pasagerul din dreapta, care era tatăl său, a fost rănit, dar viaţa nu îi este pusă în pericol.
 
Totul s-a petrecut pe DN 71, pe raza comunei dâmboviţene Conţeşti. 

Şoferul unui BMW, în vârstă de 19 ani, a fost prns de radar conducând cu 182 de km/oră. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, însă tânărul a oprit. 

A ieşit de pe Drumul Naţional pe un drum secundar, fiind urmărit de către organele de poliţie. 
 
La un moment dar, tânărul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe câmp. 

Tatăl său, în vârstă de 40 de ani, aflat pe bancheta din dreapta, a suferit răni minore. 
 

„Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Răcari, în timp ce se aflau pe drumul naţional 71, pe raza localităţii Conteşti,  au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism care depăşise regimul legal de viteză impus pentru sectorul respectiv de drum. Conducatorul auto nu s-a conformat, poliţiştii procedând la urmărirea acestuia. Ulterior, şoferul un tânăr de 19 ani, in timp ce se afla pe raza localităţii Heleşteu, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă şi s-ar fi rasturnat intr-un şanţ. În urma evenimentului rutier, un barbat, în vârstă de 40 de ani, pasager in autoturism, a fost ranit”, a precizat IPJ Dâmboviţa.
 
Şoferul a declarat că nu i-a văzut pe poliţiştii când i-au făcut semn să oprească.
 
Şoferul de 19 ani a rămas fără permis de conducere şi, totodată, poliţiştii i-au întocmit un dosar penal.
 
„Conducătorul auto urmează sa fie sancţionat contravenţional, iar permisul de conducere ii va fi retinut. Acesta a fost înregistrat cu un aparat de măsurare a vitezei de deplasare, în timp ce circula cu viteză de 182 de km/h. Totodată, în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, fiind efectuate cercetari”, mai spun oamenii legii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările