Un bărbat plasat în carantină a fost încătuşat de jandarmi după ce a ameninţat doi minori cu un cuţit

Un bărbat plasat în carantină a fost încătuşat de
jandarmi după ce a ameninţat doi minori cu un cuţit

FOTO arhivă Adevărul

Doi adolescenţi din Rădăuţi au trăit momente de groază după ce au fost atacaţi în plină stradă de o persoană necunoscută cu un cuţit. Jandarmii l-au identificat rapid pe agresor, un bărbat de 33 de ani, care încălcase obligaţia de-a sta în carantină după ce revenise dintr-o ţară cu risc epidemiologic ridicat.

În cursul serii de 5 ianuarie, în jurul orei 21,00, în urma unui apel 112, o patrulă de jandarmerie a fost direcţionată să se deplaseze pe strada Topliţei din municipiul Rădăuţi, unde doi tineri fuseseră ameninţaţi cu un cuţit.

”Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelantul, un minor în vârstă de 14 ani, care le-a relatat verbal faptul că în timp ce se deplasa împreună cu fratele său spre domiciliu, au fost ameninţaţi cu un cuţit de către o persoană necunoscută de sex masculin”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

În urma verificărilor efectuate în zonă, la scurt timp, a fost identificat şi agresorul, un bărbat în vârstă de 33 ani din municipiul Rădăuţi, care se afla în stare de ebrietate.

Fiind întrebat despre cele întâmplate, bărbatul a început să se manifeste violent faţă de forţele de ordine, drept pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi pentru continuarea cercetărilor şi soluţionarea procedurală a dosarului, cuţitul nemaifiind găsit în posesia acestuia.

Totodată, verificându-l în evidenţele operative, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip „coronavirus asociat” şi avea obligaţia să stea în carantină la domiciliu, în condiţiile în care revenise recent dintr-o ţară cu risc epidemiologic ridicat.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Casa ororilor în Austria. O româncă i-a înfipt un cuţit în stomac unei femei pe care-o îngrijea şi apoi a plecat să fumeze o ţigară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările