O prostituată a reclamat la Poliţie că a fost plătită cu 150 de euro falşi pentru o partidă de sex în grup. Ce decizie au luat oamenii legii

O prostituată a reclamat la Poliţie că a fost plătită cu 150 de euro
falşi pentru o partidă de sex în grup. Ce decizie au luat oamenii legii

FOTO: Adevărul

Femeia este originară din Constanţa şi a întreţinut relaţii sexuale cu doi bărbaţi într-un apartament din centrul municipiului Suceava. După ce s-a consumat partida de amor, cei doi clienţi i-au lăsat prostituatei 150 de euro. Femeia a verificat bancnotele şi a constatat că banii erau faşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

O prostituată în vârstă de 19 ani care a întreţinut relaţii sexuale cu doi bărbaţi a sunat la 112 ca să reclame că a fost plătită cu bani falşi. Tânăra este originară din Constanţa şi le-a povestit anchetatorilor că a acceptat să facă sex pe bani cu doi clienţi. Problema este că după ce s-a consumat partida de amor, cei doi i-au lăsat tinerei trei bancnote de 50 de euro cu unele elemente de siguranţă lipsă. Prostituata şi-a dat seama de acest lucru imediat după ce au plecat clienţii şi a sunat la poliţie, reclamând că a fost înşelată.

Dosarul a fost deschis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, fiind preluat ulterior de BCCO. Tânăra a recunoscut că întreţine relaţii sexuale pe bani pentru că prostituţia nu mai este infracţiune, ci contravenţie şi ea se poate alege doar cu amendă pentru încălcarea legii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: