Cine este principalul suspect al jafului armat din Suceava. A vrut să fugă în timpul percheziţiilor

Cine este principalul suspect al jafului armat din Suceava.
A vrut să fugă în timpul percheziţiilor

FOTO: stirisuceava.net

Poliţiştii suceveni l-au identificat şi prins în mai puţin de 24 de ore de la comiterea faptei pe principalul suspect al jafului armat produs într-o cafenea din comuna Iaslovăţ a judeţului Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Principalul suspect al jafului armat de la Iaslovăţ, judeţul Suceava, este Elisei Boca, un tânăr de doar 21 de ani, din oraşul Cajvana.  În cursul zilei de marţi, 25 ianuarie, poliţiştii au obţinut un mandat de percheziţie pentru locuinţa acestuia.

Surse din rândul anchetatorilor au transmis că în momentul în care s-a trezit cu oamenii legii la poarta, suspectul a încercat să fugă, urcând într-o maşină. Nu a reuşit însă pentru că poliţiştii au blocat maşina şi l-au încătuşat.

Până la această oră oamenii legii nu au reuşit să găsească în locuinţa individului pistolul cu acesta a ameninţat-o pe vânzătoarea cafenelei pentru a o determina să-i deschidă casa de marcat ca să fure banii.

Vă amintim că în seara zilei de luni, 24 ianuarie, în jurul orei 20.30, un tânăr cu faţa acoperită a intrat într-o cafenea din Iaslovăţ şi i-a cerut vânzătoarei să-i dea banii din casă. Tânăra a refuzat, moment în care bărbatul a scos un pistol cu care a ameninţat-o. Atunci fata a deschis casa de marcat şi i-a permis bărbatului să ia banii.

Acesta a plecat din cafenea cu „uriaşa” sumă de 1.386 de lei. Momentul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere din incintă. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările