Alcoolemie de comă în cazul unui şofer care a accidentat mortal o femeie. Avea sticla cu băutură pe bord

Alcoolemie de comă în cazul unui şofer care a accidentat
mortal o femeie. Avea sticla cu băutură pe bord

FOTO: Adevărul

Un şofer cu o alcoolemie de 3,5 la mie a accidentat mortal o femeie, care traversa strada în proximitatea unei treceri de pietoni. Tragedia s-a produs în municipiul Vatra Dornei din judeţul Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul rutier s-a produs în 2019, însă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au finalizat dosarul de anchetă la sfârşitul săptămânii trecute şi l-au înaintat instanţei de judecată.

Anchetatorii susţin că inculpatul s-a urcat băut bine la volan şi din neatenţie a lovit mortal o femeie de 67 de ani, care traversa strada în proximitatea unei treceri de pietoni.

Analizele de sânge au arătat că individul avea o alcoolemie de 3,5 la mie, ceea ce înseamnă că era aproape de comă alcoolică. Imediat după accident, poliţiştii au constatat că şoferul avea în partea din faţă a maşinii o sticlă de bere.

Totuşi, alta a fost dificultatea anchetei. Poliţiştii au fost nevoiţi să stabilească în mod exact locul prin care a traversat victima, cu atât mai mult cu cât existau voci care spuneau că femeia s-ar fi deplasat pe zebră şi nu în proximitatea acesteia.  

Vă recomandăm şi:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările