Vaccinare cu programare la Feteşti din cauza aglomeraţiei

Vaccinare cu programare la Feteşti din cauza aglomeraţiei

La centrul de vaccinare de la Feteşti se fac programări FOTO Facebook/Primăria Municipiului Feteşti

În ultima săptămână, la Centrul local de vaccinare nr.1 din Feteşti, timpul de aşteptare pentru persoanele fără programare a crescut până la cinci ore pe zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a se evita aglomeraţia, persoanele care vor să se imunizeze anti-Covid-19 trebuie să se programeze pe platforma naţională: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro, deoarece în acest mod au prioritate, a anunţat Primăria Municipiului Feteşti într-un mesaj postat pe pagina de socializare a instituţiei.

Judeţul Ialomiţa se confruntă cu o explozie a infectărilor cu SARS CoV-2, dar şi cu o reticenţă a oamenilor la vaccinare. Marţi, 26 octombrie 2021, la nivelul judeţului Ialomiţa, conform Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16.686 , fiind înregistrate 232 de noi cazuri faţă de ziua de luni Incidenţa la 14 zile înregistrată la nivelul judeţului Ialomiţa este de 10,01/1000 de locuitori.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările