Un om de afaceri asigură gratuit, timp de 30 de zile, masa de prânz pentru medicii şi asistentele de la UPU Slobozia

Un om de afaceri asigură gratuit, timp de 30 de zile, masa de prânz pentru medicii şi asistentele de la UPU Slobozia

medicii de la UPU Slobozia au prânzul asigurat FOTO Adevărul

Solidaritatea oamenilor în lupta cu înfricoşătorul coronavirus este mai presus de orice în această perioadă critică. Un om de afaceri din judeţul Ialomiţa a anunţat că va livra timp de 30 de zile masa de prânz pentru medicii şi asistentele de la Unitatea de primiri Urgenţe a spitalului din Slobozia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, pachetele cu mâncare vor fi aduse la poarta unităţii medicale pentru personalul Unităţii de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Slobozia.Acesta nu este însă singurul gest de omenie.  Patronul unui service auto a anunţat că va suporta reparaţiile maşinilor de intervenţie, iar administratorul unui hotel a pus la dispoziţie 8 camere pentru persoanele fără posibilitatea de autoizolare.
 
De asemenea, la nivelul Direcţiei de Asistenţă Socială a fost organizat un grup de voluntari, legitimaţi de Primăria Slobozia, care răspund solicitărilor bătrânilor privind aprovizionarea cu mâncare şi medicamente. Serviciul de voluntariat poate fi contactat la numărul de telefon 0735.309.927.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: